en-US
 
  • Site
  • Web
Search
e premte, 15 nëntor 2019

SHPALLET TENDERI PËR FURNIZIM ME THARËSE TERMIKE


IADK shpall tenderin për furnizim me tharëse termike sipas projektit 'Mbështetja e zinxhirit të vlerave të BMA përmes krijimit të punësimit dhe vazhdimit të eksportit', financuar nga donatori GIZ.


...më shumë
e enjte, 14 nëntor 2019

SHPALLET TENDERI PËR FURNIZIM ME INKUBATORË PËR MBIRJEN E FARAVE DHE TRAKË INSPEKTUESE PËR BMA


IADK shpall tenderin për furnizim me inkubatorë për mbirjen e farave dhe trakë inspektuese për bimë mjekësore aromatike (BMA), sipas projektit 'Mbështetja e zinxhirit të vlerave të BMA përmes krijimit të punësimit dhe vazhdimit të eksportit', financuar nga doantori GIZ.

...më shumë
TË RIKTHYERIT FILLOJNË KULTIVIMIN E KULTURAVE PERIMORE - VJESHTORE PËRMES MBËSHTETJES SË IADK-SË ME SERRË DHE FIDANË
e enjte, 14 nëntor 2019

TË RIKTHYERIT FILLOJNË KULTIVIMIN E KULTURAVE PERIMORE - VJESHTORE PËRMES MBËSHTETJES SË IADK-SË ME SERRË DHE FIDANËIADK përkrah edhe 9 (fermer) të rikthyer me sera 200m², inpute përcjellëse (sistem të ujitjes, foli për mulqirim, agrofoli etj) dhe fidane të sallatës, qepës dhe spinaqit, sipas projektit Përfshirja ekonomike e të riatdhesuarve përmes bujqësisë në zonat rurale dhe ngritja e kapaciteteve përmes trajnimit profesional”.

...më shumë
IADK ORGANIZON TRAJNIME TEORIKE PËR MENAXHIM TË SUKSESSHËM TË FERMAVE BUJQËSORE
e mërkurë, 13 nëntor 2019

IADK ORGANIZON TRAJNIME TEORIKE PËR MENAXHIM TË SUKSESSHËM TË FERMAVE BUJQËSORE


IADK ka ofruar trajnime teorike me qëllim që të rikthyerit përmes projektit 'Përfshirja ekonomike e të riatdhesuarve përmes bujqësisë në zonat rurale dhe ngritja e kapaciteteve përmes trajnimit profesional', të kenë mundësi në menaxhimin e suksesshëm të fermave bujqësore. 
...më shumë
DONATORJA JACQUELINE SALAMI NGA CFD VIZITON IADK- NËDHEPËRFITUESIT E PROJEKTIT
e martë, 12 nëntor 2019

DONATORJA JACQUELINE SALAMI NGA CFD VIZITON IADK- NËDHEPËRFITUESIT E PROJEKTIT


Gjatë muajit Nëntor donatorja Jacqueline Salami vizitoi IADK-në dhe përfituesit në kuadër të projektit “Trajnimet profesionale dhe mundësitë për gjenerimin e të ardhurave në bujqësi për gratë dhe të rinjët që jetojnë në zonat rurale të Kosovës".
...më shumë
Page 1 of 181First   Previous   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last