en-US
 
  • Site
  • Web
Search
VIZITË STUDIMORE ME PRAKTIKANTËT E IADK-SË
e premte, 16 nëntor 2018

VIZITË STUDIMORE ME PRAKTIKANTËT E IADK-SË


Më 15 Nëntor 2018 në kuadër të projektit “Mundësimi i vetëpunësimit të rinisë dhe grupeve të margjinalizuara në viset rurale të Kosovës”  është organizuar vizita studimore  me studentët të cilëve IADK ju ka mundësuar praktikë 3 mujore me me pagesë. Vizita është organizuar me qëllim që studentët ti zgjerojnë njohuritë e tyre në sektorin e Bujqësisë dhe të njoftohen sa më shumë me tregun e punës së Kosovës.


PROMOVOHET PIKA PËRPUNUESE E PEMËVE DHE PERIMEVE NË FSHATIN PLESHINË, KOMUNA FERIZAJ
e mërkurë, 14 nëntor 2018

PROMOVOHET PIKA PËRPUNUESE E PEMËVE DHE PERIMEVE NË FSHATIN PLESHINË, KOMUNA FERIZAJ


Pas përfundimit të 10 sesioneve të trajnimeve në përpunimin e pemëve dhe perimeve, 5 sesioneve të trajnimeve ekonomike dhe pas përfundimit të renovimit te hapësires dhe furnizimi i pikës me pajisje në fshatin Pleshinë komuna Ferizaj me pronare Lumturie Maloku, me datën 14.11.2018 është mbajtur ceremonia e promovimit të pikës përpunuese të pemëve dhe perimeve.


IADK NËNSHKRUAN MARRËVESHJET PËR BASHKËPUNIM (MpB) ME KOMUNAT : DRENAS, SKENDERAJ, MALISHEVË, RAHOVEC DHE KLINË
e mërkurë, 14 nëntor 2018

IADK NËNSHKRUAN MARRËVESHJET PËR BASHKËPUNIM (MpB) ME KOMUNAT : DRENAS, SKENDERAJ, MALISHEVË, RAHOVEC DHE KLINË


Drejtor Ekzekutiv i IADK-së Z. Zenel Bunjaku ka nënshkruar MpB në  me pesë kryetarët e komunave : Z. Ramiz Lladrovci –Drenas, Z.Bekim Jashari - Skenderaj, Z. Smajl Latifi - Rahovec, Z. Ragip Begaj - Malishevë dhe Z. Zenun Elezaj – Klinë për zbatimin e projektit ‘’Përfshirja ekonomike e të riatdhesuarve përmes bujqësisë në zonat rurale dhe ngritja e  kapaciteteve përmes trajnimeve profesionale”.


FILLOI SHPËRNDARJA E MAKINERISË BUJQËSORE PËR PËRFITUES TË PROJEKTIT TË BIMËVE MJEKËSORE DHE AROMATIKE
e mërkurë, 14 nëntor 2018

FILLOI SHPËRNDARJA E MAKINERISË BUJQËSORE PËR PËRFITUES TË PROJEKTIT TË BIMËVE MJEKËSORE DHE AROMATIKE


Më datën 13.11.2018 IADK bëri shpërndarjen e 11 motokultivatorëve për përfitues të projektit "Mbështetja e zinxhirit të vlerave të BMA përmes krijimit të punësimit dhe vazhdimit të eksportit“ nga komuna e Istogut.


IADK ORGANIZON VIZITËN STUDIMORE ME DY GRUPET E TË RINJVE
e premte, 9 nëntor 2018

IADK ORGANIZON VIZITËN STUDIMORE ME DY GRUPET E TË RINJVE


Mё 08 Nёntёr 2018 nё kuadёr tё projektit “Ngritja e kapaciteteve profesionale tё rinjeve nё sektorin e bujqёsisё’’ ёshtё organizur vizita studimore me pjesmarrёset qё kanё vijuar trajnimet nё sektorin e pёrpunimit tё pemёve, me qёllim tё pёrfitimit tё pёrvojave tё reja nё kёtё sektor.
NËNSHKIMI I KONTRATAVE ME 22 PËRFITUES NGA KOMUNA  E VUSHTRRISË
e premte, 9 nëntor 2018

NËNSHKIMI I KONTRATAVE ME 22 PËRFITUES NGA KOMUNA E VUSHTRRISË


IADK nënshkruan kontratë me 22 përfitues që kanë fituar grante në sektorë të ndryshëm të bujqësisë (bletë, serra, mekanizëm bujqësor, dhe laktofriza për ruajtjen e qumështit.
e premte, 9 nëntor 2018

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN NËNTOR 2018


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Nëntor 2018 në Departamentin e Blegtorisë, Hortikulturës dhe Përpunimit ju lutem shfletoni artikujt.


e premte, 2 nëntor 2018

NDIKIMI I BRESHRIT NË PRODHIMIN DHE CILËSINË E FRUTAVE TË MOLLËS


Ndikimi i breshrit në prodhimin dhe cilësinë e frutave të mollës


 VIZITA STUDIMORE NË KOMUNEN E SHTIMËS  ME TRI GRUPET E GRAVE   NË BYFENË E SHKOLLËS FILLORE “EMIN DURAKU “ DHE NJËSINË PËR PRODHIMIN E  ËMBËLSIRAVE NË  SHTIME
e mërkurë, 31 tetor 2018

VIZITA STUDIMORE NË KOMUNEN E SHTIMËS ME TRI GRUPET E GRAVE NË BYFENË E SHKOLLËS FILLORE “EMIN DURAKU “ DHE NJËSINË PËR PRODHIMIN E ËMBËLSIRAVE NË SHTIME


Organizohet vizita studimore për shkëmbim të eksperiencave në njësinë e prodhimit të ëmbëlsirave në Shtime  me tri grupet e grave të Vushtrrisë, Shtimes dhe Çabrës  të cilat kanë përfunduar trajnimet në modulin e ëmbëlsirave.
e martë, 30 tetor 2018

NJOFTIM PËR OFERTË


IADK shpall tenderin për furnizim me pajisje për zyre (kompjuter, laptop, printer skaner etj)
Page 1 of 89First   Previous   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last