en-US
 
  • Site
  • Web
Search
NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN NËNTOR 2017
e mërkurë, 8 nëntor 2017

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN NËNTOR 2017


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Nëntor 2017 në Departamentin e Blegtorisë, Hortikulturës dhe Përpunimit ju lutem shfletoni artikujt.

...më shumë
FILLOJ SHPËRNDARJA E MEKANIZMIT PËR BUJQËSI TE PËRFITUESIT
e premte, 27 tetor 2017

FILLOJ SHPËRNDARJA E MEKANIZMIT PËR BUJQËSI TE PËRFITUESIT


Në kuadër të projektit  në Komunën e Vushtrrisë  është bërë shpërndarja e makinave bujqësore për gjashtë përfitues nga kjo komunë në hapësirat e IADK-së ku fermerët janë ndarë shumë të kënaqur me pajisjet që i kanë marrë , ku këto pajisje do të ndikojnë shumë në lehtësimin  e punëve dhe do të rrisin efikasitetin në punë dhe mirëqenien e fermerëve. 
...më shumë
NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN TETOR 2017
e hënë, 9 tetor 2017

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN TETOR 2017


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Tetor 2017 në Departamentin e Blegtorisë, Hortikulturës dhe Përpunimit ju lutem shfletoni artikujt.

...më shumë
TRAJNIMET PROFESIONALE NË BLEGTORI
e enjte, 5 tetor 2017

TRAJNIMET PROFESIONALE NË BLEGTORI


Si organizata e vetme e Akredituat në Kosovë nga Autoriteti Kombëtar i Kualifikimeve (AKK), IADK – është duke vazhduar mbajtjen e trajnimeve profesionale në blegtori me grupin e parë nga Komuna e Vushtrrisë.

...më shumë
MBAJTJA E TRAJNIMIT NGA MODULI PËRGATITJA E SILLAZHIT TË  MISRIT DHE BARIT
e mërkurë, 27 shtator 2017

MBAJTJA E TRAJNIMIT NGA MODULI PËRGATITJA E SILLAZHIT TË MISRIT DHE BARIT


Janë mbajtur trajnimet profesionale në blegetori nga moduli i dytë me rradhë “Përgatitja e silazhit të misrit dhe barit” ku është bërë edhe mësimi  praktik në model fermë.

...më shumë
JANË SHPËRNDANË PAJISJET PËR BLETARË NË KUADËR TË PROJEKTIT BfdW
e martë, 19 shtator 2017

JANË SHPËRNDANË PAJISJET PËR BLETARË NË KUADËR TË PROJEKTIT BfdW


Me datat 29, 30 dhe 31 Gusht në kuadër të projektit Brot fűr die Welt (BfdW) janë shpërndarë pajisjet për bletarët përfitues në Komunat: Skenderaj, Ferizaj dhe Zubin Potok.

...më shumë
NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN SHTATOR 2017
e premte, 8 shtator 2017

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN SHTATOR 2017


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Shtator 2017 në Departamentin e Blegtorisë, Hortikulturës dhe Përpunimit ju lutem shfletoni artikujt.
...më shumë
e enjte, 31 gusht 2017

NJOFTIM PËR OFERTË


Publikohet njoftimi për ofertë për furnizim me makineri bujqësore dhe laktofriz.
...më shumë
NËNSHKRIMI I KONTRATAVE PËR PËRFITUESIT E PAISJEVE TË BLETARISË  DHE MBAJTJA E TRAJNIMIT  MENAXHIMI  I  FERMËS NË KOMUNEN E ZUBIN POTOKUT
e mërkurë, 30 gusht 2017

NËNSHKRIMI I KONTRATAVE PËR PËRFITUESIT E PAISJEVE TË BLETARISË DHE MBAJTJA E TRAJNIMIT MENAXHIMI I FERMËS NË KOMUNEN E ZUBIN POTOKUT


Organizata  Joqeveritare Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë  së Kosovës (IADK) është duke zbatuar  projektin “Mundësimi i vetëpunësimit të rinisë dhe grupeve të margjinalizuara në viset rurale të Kosovës” i financuar nga Donatori Brot fűr die Welt (BfdW)  nga Gjermania ,dhe bashkë financuar nga Komuna e Zubin Potokut.
...më shumë
U NËNSHKRUAN KONTRATAT ME PËRFITUESIT E PAJISJEVE PËR BLETARI NGA KOMUNAT E SKENDERAJ DHE FERIZAJ
e hënë, 28 gusht 2017

U NËNSHKRUAN KONTRATAT ME PËRFITUESIT E PAJISJEVE PËR BLETARI NGA KOMUNAT E SKENDERAJ DHE FERIZAJ


Me datën 3 dhe 4 Gusht, u nënshkruan kontratat me përfituesit e pajisjeve për bletari nga Komuna Skenderajt dhe Komuna e Ferizajt në kuadër të projektit "Mundësimi i vetëpunësimit të rinisë dhe grupeve të margjinalizuara në viset rurale të Kosovës” i financuar nga Donatori Brot fűr die Welt (BfdW) nga Gjermania, dhe bashkë financuar nga Komuna e Ferizajt dhe Komuna e Skenderajt.

...më shumë
Page 5 of 5First   Previous   1  2  3  4  [5]  Next   Last