en-US
 
  • Site
  • Web
Search
IADK MERR PJESË NË KUVENDIN E PARË VJETOR TË SAESN DHE KONFERENCËN E 3-TË RAJONALE TË SHËRBIMEVE KËSHILLIMORE TË EVROPËS JUGLINDORE
e mërkurë, 19 tetor 2016

IADK MERR PJESË NË KUVENDIN E PARË VJETOR TË SAESN DHE KONFERENCËN E 3-TË RAJONALE TË SHËRBIMEVE KËSHILLIMORE TË EVROPËS JUGLINDORE


IADK si anëtare e rrjetit të SEASN (South East Advisory Service Network)  merr  pjesë në Kuvendin e parë vjetor dhe konferencën e tretë rajonale të  shërbimeve këshillimore të Evropës juglindore
...më shumë
IADK SË BASHKU ME PËRFITUESET E SAJ KA MARRË PJESË NË PANAIRIN E PRODUKTEVE BUJQËSORE DHE AGROINDUSTRIALE  “PRISHTINA 2016”
e mërkurë, 19 tetor 2016

IADK SË BASHKU ME PËRFITUESET E SAJ KA MARRË PJESË NË PANAIRIN E PRODUKTEVE BUJQËSORE DHE AGROINDUSTRIALE “PRISHTINA 2016”


Më 28 Shtator 2016 deri me 01.10.2016 në qendrën e panaireve në Shkabaj të Prishtinës u mbajt panairi i  produkteve Bujqesore dhe Agroindustriale “ Prishtina 2016 ”, i cili organizohet nga Oda Ekonomike e Kosovës dhe Ministria e Bujqesisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural. Në panair janë ekspozuar produktet jo vetëm nga Kosova por edhe nga vendet e Ballaknit e më gjerë
...më shumë
IADK VIZITOHET NGA NJË GRUP I FEMERËVE NGA TROPOJA
e hënë, 17 tetor 2016

IADK VIZITOHET NGA NJË GRUP I FEMERËVE NGA TROPOJA


Nën organizimin dhe drejtimin e Shoqatës “Integrimi” Topojë”, më 13 Tetor 2016  një grup i fermereve  nga zona e Tropojës kanë vizituar IADK-në dhe disa fermere në Regjionin e Mitrovicës. Shoqata nga Tropoja në mbështetje të një fondacioni holandez është duke i përkrahur fermerët në ngritje të pemishteve të vogla me pemë, ndërtimin e miniserrave, miniferma pulash etj. 

...më shumë
NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN TETOR 2016
e hënë, 10 tetor 2016

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN TETOR 2016


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Tetor 2016 në Departamentin e Blegtorisë, Hortikulturës dhe Përpunimit ju lutem shfletoni artikujt


...më shumë
GRUPI I GRAVE NGA ZONA E ELBASANIT VIZITOJNË FERMERET NË KOSOVË
e premte, 30 shtator 2016

GRUPI I GRAVE NGA ZONA E ELBASANIT VIZITOJNË FERMERET NË KOSOVË


Më 28 dhe 29 Shtator 2016 në mbështetje të organizatës “DIAKONIA AGAPES” një grupë i grave nga zona e Elbasanit kanë vizituar  disa fermerë/e në të Vushtrrisë, Mitrovicës dhe Podujevës. Kjo vizitë kishte për qëllim shkëmbimin e eksperincave mes fermereve të dy vendeve në fushën e prodhimit dhe përpunimit të perimeve.  Ky grup i grave nga Elbasani  kanë përfituar viteve të fundit donacione për ngritjen e serrave të vogla dhe disa prej tyre  tashmë kanë parë levërdinë nga kjo veprimtari dhe janë të interesuar të gjejnë mënyra për zgjerim të sipërfaqeve të serrave dhe ngritjen e mëtejme të njohurive për kultivimin dhe përpunimin e perimeve.

...më shumë
Page 9 of 124First   Previous   4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  Next   Last