en-US
 
  • Site
  • Web
Search
e mërkurë, 21 nëntor 2018

FTESË PËR SESIONET INFORMUESE


IADK është duke zbatuar  projektin "Përfshirja ekonomike e të riatdhesuarve përmes bujqësisë në zonat rurale dhe ngritja e  kapaciteteve përmes trajnimeve profesionale” në komunat: Rahovec, Malishevë, Drenas, Skenderaj, Klinë, përkrahur nga Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, i mandatuar nga Qeveria e Republikës Federale të Gjermanisë. Për ti informuar palët e interesit rreth projektit, IADK do të filloj sesionet informuese.
...më shumë
VIZITË STUDIMORE ME PRAKTIKANTËT E IADK-SË
e premte, 16 nëntor 2018

VIZITË STUDIMORE ME PRAKTIKANTËT E IADK-SË


Më 15 Nëntor 2018 në kuadër të projektit “Mundësimi i vetëpunësimit të rinisë dhe grupeve të margjinalizuara në viset rurale të Kosovës”  është organizuar vizita studimore  me studentët të cilëve IADK ju ka mundësuar praktikë 3 mujore me me pagesë. Vizita është organizuar me qëllim që studentët ti zgjerojnë njohuritë e tyre në sektorin e Bujqësisë dhe të njoftohen sa më shumë me tregun e punës së Kosovës.


...më shumë
PROMOVOHET PIKA PËRPUNUESE E PEMËVE DHE PERIMEVE NË FSHATIN PLESHINË, KOMUNA FERIZAJ
e mërkurë, 14 nëntor 2018

PROMOVOHET PIKA PËRPUNUESE E PEMËVE DHE PERIMEVE NË FSHATIN PLESHINË, KOMUNA FERIZAJ


Pas përfundimit të 10 sesioneve të trajnimeve në përpunimin e pemëve dhe perimeve, 5 sesioneve të trajnimeve ekonomike dhe pas përfundimit të renovimit te hapësires dhe furnizimi i pikës me pajisje në fshatin Pleshinë komuna Ferizaj me pronare Lumturie Maloku, me datën 14.11.2018 është mbajtur ceremonia e promovimit të pikës përpunuese të pemëve dhe perimeve.


...më shumë
IADK NËNSHKRUAN MARRËVESHJET PËR BASHKËPUNIM (MpB) ME KOMUNAT : DRENAS, SKENDERAJ, MALISHEVË, RAHOVEC DHE KLINË
e mërkurë, 14 nëntor 2018

IADK NËNSHKRUAN MARRËVESHJET PËR BASHKËPUNIM (MpB) ME KOMUNAT : DRENAS, SKENDERAJ, MALISHEVË, RAHOVEC DHE KLINË


Drejtor Ekzekutiv i IADK-së Z. Zenel Bunjaku ka nënshkruar MpB në  me pesë kryetarët e komunave : Z. Ramiz Lladrovci –Drenas, Z.Bekim Jashari - Skenderaj, Z. Smajl Latifi - Rahovec, Z. Ragip Begaj - Malishevë dhe Z. Zenun Elezaj – Klinë për zbatimin e projektit ‘’Përfshirja ekonomike e të riatdhesuarve përmes bujqësisë në zonat rurale dhe ngritja e  kapaciteteve përmes trajnimeve profesionale”.


...më shumë
FILLOI SHPËRNDARJA E MAKINERISË BUJQËSORE PËR PËRFITUES TË PROJEKTIT TË BIMËVE MJEKËSORE DHE AROMATIKE
e mërkurë, 14 nëntor 2018

FILLOI SHPËRNDARJA E MAKINERISË BUJQËSORE PËR PËRFITUES TË PROJEKTIT TË BIMËVE MJEKËSORE DHE AROMATIKE


Më datën 13.11.2018 IADK bëri shpërndarjen e 11 motokultivatorëve për përfitues të projektit "Mbështetja e zinxhirit të vlerave të BMA përmes krijimit të punësimit dhe vazhdimit të eksportit“ nga komuna e Istogut.


...më shumë
Page 8 of 163First   Previous   3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  Next   Last