en-US
 
  • Site
  • Web
Search
e mërkurë, 14 shkurt 2018

NJOFTIM PËR OFERTË


Publikohet Njoftimi për Ofertë për furnizim me fidanë të arrës ...më shumë
e mërkurë, 14 shkurt 2018

LISTA E STUDENTËVE TË PËRZGJEDHUR PËR TRAJNIME DHE PUNË PRAKTIKE


IADK përmes projektit Mundësimi i Vetëpunësimit të rinisë dhe grupeve të margjinalizuara në viset rurale të Kosovës “ projekt trevjeçar 2017-2019 i përkrahur nga Donatori  Bread for the Word nga Gjermania, ka bërë shpalljen për aplikimin e studentëve dhe punë praktike për vitin 2018 ku janë paraqitur 50 studentë të vitit të tretë apo të diplomuar dhe sipas kritereve të përcaktuara është bërë përzgjedhja e studentëve.

...më shumë
PËRFUNDOJNË SESIONET INFORMUESES NË KUADËR TË PROJEKTIT “PROMOVIMI I MSA DHE RËNDËSISË SË EKSPORTIT TË PRODUKTEVE BUJQËSORE”
e hënë, 12 shkurt 2018

PËRFUNDOJNË SESIONET INFORMUESES NË KUADËR TË PROJEKTIT “PROMOVIMI I MSA DHE RËNDËSISË SË EKSPORTIT TË PRODUKTEVE BUJQËSORE”


Përfundojnë 7 sesionet informuese q[ ka mbajtur IADK sipas projektit “Promovimi i MSA dhe rëndësisë së eksportit të produkteve bujqësore” në regjionet: Ferizaj, Gjakovë, Gjilani, Mitrovicë, Pejë, Prishtinë dhe Prizren. Grant ky i financuar nga Agjensioni Suedez për Zhvillim dhe Bashkëpunim Ndërkombëtar (Sida), menaxhuar nga Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KCSF). 

]
...më shumë
e enjte, 8 shkurt 2018

PËRFITIMET NGA SIGURIMET BUJQËSORE PËR FERMERËT KOSOVARË


Pse sigurim bujqësor për fermerët Kosovar?


...më shumë
e hënë, 5 shkurt 2018

FTESË PËR APLIKIM PËR TRAJNIME NË BUJQËSI


IADK përmes projektit dy vjeçar “Ngritja e kapaciteteve profesionale të të rinjve në sektorin e bujqësisë” në komunat: Drenas, Gjilan, Kamenicë, Viti, Podujevë,  Mitrovicë, Rahovec, Pejë, Istog dhe Zubin Potok, ku në vitn e parë aktivitetet do të zbatohen në 5 komuna, ndërsa vitin e dytë në 5 komunat tjera dhe do të përkah trajnimet për grupet e të rinjve që do të mbahen në komunat përkatëse.

...më shumë
Page 5 of 143First   Previous   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Next   Last