en-US
 
  • Site
  • Web
Search
e martë, 26 shtator 2017

LISTA FINALE E 23 FERMERËVE SHTESË PËRFITUES TË GRANTEVE NË TË GJITHA KOMUNAT


Shtimi i buxhetit nga donatori GIZ COSiRA ka mundësuar që të rritet numri i përfituesve për 23, në total projekti mbështet 93 përfitues nga 193 aplikues.

...më shumë
TRAJNIMET NË KOMUNËN E SHTIMES
e martë, 19 shtator 2017

TRAJNIMET NË KOMUNËN E SHTIMES


Mbajtja e dy trajnimeve me datat 12.09.2017 dhe 13.09.2017 me tema: “Mbajtja e Shenimeve” dhe “Menaxhimi i Fermës” ne komunën e Shtimes në kuadër të projektit të GIZ.
...më shumë
JANË SHPËRNDANË PAJISJET PËR BLETARË NË KUADËR TË PROJEKTIT BfdW
e martë, 19 shtator 2017

JANË SHPËRNDANË PAJISJET PËR BLETARË NË KUADËR TË PROJEKTIT BfdW


Me datat 29, 30 dhe 31 Gusht në kuadër të projektit Brot fűr die Welt (BfdW) janë shpërndarë pajisjet për bletarët përfitues në Komunat: Skenderaj, Ferizaj dhe Zubin Potok.

...më shumë
PËRZGJEDHET PËRFITUESJA E PIKËS PËRPUNUESE NË KOMUNËN E ZUBIN POTOKUT
e mërkurë, 13 shtator 2017

PËRZGJEDHET PËRFITUESJA E PIKËS PËRPUNUESE NË KOMUNËN E ZUBIN POTOKUT


Në kuadër të projektit “Përkrahja dhe fuqizimi ekonomik i grave në komunat veriore të regjionit të Mitrovicës dhe regjionit ekonomik të Jugut” të financuar nga UNDP, është parapare edhe aktiviteti i përzgjedhjes së përfitueses së pikës përpunuese, ku nga 15 aplikacione të shpërndara 3 gra të interesuara nga grupi i Zubin Potokut kanë aplikuar për përfitimin e pikës së përpunimit dhe  pas vizitave të komisionit dhe vlerësimit të kandidateve është zgjedhur Znj. Danijela Milic nga fshati Velji Breg, komuna e Zubin Potokut

...më shumë
PËRFUNDOJNË TRAJNIMET E GRUPIN E GRAVE TË KOMUNËS SË ZUBIN POTOKUT
e mërkurë, 13 shtator 2017

PËRFUNDOJNË TRAJNIMET E GRUPIN E GRAVE TË KOMUNËS SË ZUBIN POTOKUT


Në kuadër të projektit "Përkrahja dhe fuqizimi ekonomik i grave në komunat veriore të regjionit te Mitrovicës dhe regjionit ekonomik të Jugut” të financuar nga UNDP, është parapare edhe aktiviteti i trajnimeve për përpunimin e pemëve dhe perimeve me tri grupe të grave nga komunat veriore të Mitrovicës dhe regjionit ekonomik të Jugut “ ku grupi prej 13 grave nga komuna e Zubin Potokut kanë përfunduar trajnimet.

...më shumë
Page 4 of 133First   Previous   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Next   Last