en-US
 
  • Site
  • Web
Search
CEREMEONIA E NËNSHKRIMIT TË KONTRATAVE ME PËRFITUESIT E KOMUNAVE SHTIME DHE LIPJAN
e enjte, 31 gusht 2017

CEREMEONIA E NËNSHKRIMIT TË KONTRATAVE ME PËRFITUESIT E KOMUNAVE SHTIME DHE LIPJAN


Më datën 29.08.2017 u mbajt ceremonia e nënshkrimit të kontratave në ambientet e komunave Shtime dhe Lipjan ku u ftuan të gjithë përfituesit e komunave të Shtimes dhe Lipjanit që të nënshkruajnë kontratat e granteve të fituara.

...më shumë
e enjte, 31 gusht 2017

NJOFTIM PËR OFERTË


Publikohet njoftimi për ofertë për furnizim me makineri bujqësore dhe laktofriz.
...më shumë
NËNSHKRIMI I KONTRATAVE PËR PËRFITUESIT E PAISJEVE TË BLETARISË  DHE MBAJTJA E TRAJNIMIT  MENAXHIMI  I  FERMËS NË KOMUNEN E ZUBIN POTOKUT
e mërkurë, 30 gusht 2017

NËNSHKRIMI I KONTRATAVE PËR PËRFITUESIT E PAISJEVE TË BLETARISË DHE MBAJTJA E TRAJNIMIT MENAXHIMI I FERMËS NË KOMUNEN E ZUBIN POTOKUT


Organizata  Joqeveritare Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë  së Kosovës (IADK) është duke zbatuar  projektin “Mundësimi i vetëpunësimit të rinisë dhe grupeve të margjinalizuara në viset rurale të Kosovës” i financuar nga Donatori Brot fűr die Welt (BfdW)  nga Gjermania ,dhe bashkë financuar nga Komuna e Zubin Potokut.
...më shumë
CEREMEONIA E NËNSHKRIMIT TË KONTRATAVE ME PËRFITUESIT E KOMUNËS SË VUSHTRRISË
e hënë, 28 gusht 2017

CEREMEONIA E NËNSHKRIMIT TË KONTRATAVE ME PËRFITUESIT E KOMUNËS SË VUSHTRRISË


Më datën 25/08/2017 u mbajt ceremonia e nënshkrimit të kontratave në zyrën e IADK ku u ftuan të gjithë përfituesit në komunen e Vushtrrisë që të nënshkruajnë kontratat e granteve të fituara. Në këtë ceremoni morën pjesë 51 përsona.
...më shumë
e hënë, 28 gusht 2017

IADK KA PËRFUNDUAR FAZËN E PËRZGJEDHJES SË PËRFITUESVE


Në kuadër të   projektit “Promovimi i sektorit të bujqësisë si nxitës i rritjes ekonomike dhe punësimit” në komunat: Lipjan, Shtime dhe Vushtrri, përkrahur nga GIZ, IADK ka përfunduar fazën e përzgjedhjes së përfituesve për përkrahje me grante në fusha të ndryshme të bujqësisë. 
...më shumë
Page 3 of 130First   Previous   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last