en-US
 
  • Site
  • Web
Search
IADK SHPËRNDAN PAJISJE PËR BLETARI
e martë, 12 nëntor 2019

IADK SHPËRNDAN PAJISJE PËR BLETARI


IADK ka arritur të shtojë numrin e përfitueseve dhe të përkrahë edhe 8 përfitues tjerë në sektorin e bletarisë me grante për pajisje për bletari.Bletaret përfitues janë nga komunat: Skenderaj, Vushtrri dhe Mitrovicë.

...më shumë
VAZHDON PËRKRAHJA E IADK-SË NE SEKTORIN E BIMËVE MJEKËSORE DHE AROMATIKE
e martë, 12 nëntor 2019

VAZHDON PËRKRAHJA E IADK-SË NE SEKTORIN E BIMËVE MJEKËSORE DHE AROMATIKE


IADK në kuadër të projektit për bimë mjekësore dhe aromatike ka shpërndarë mekanizmëm bujqësor (motokultivatorë të madhësive të ndryshme me frezë dhe kositëse) për 63 përfituesit të projektit.


...më shumë
e hënë, 11 nëntor 2019

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN NËNTOR 2019


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Nëntor 2019 në Departamentin e Përpunimit ju lutem shfletoni artikujt
...më shumë
e premte, 1 nëntor 2019

SHPALLET TENDERI PËR FURNIZIM ME PAJISJE PËR PËRPUNIM TË USHQIMIT


IADK shapll tenderin për furnizim me pajisje për përpunim të ushqimit, sipas projekteve CFD, UNDP dhe BftW. ...më shumë
REALIZOHET VIZITA SHKËMBYESE NË KOSOVË ME PËRFITUES TË SERRAVE
e martë, 22 tetor 2019

REALIZOHET VIZITA SHKËMBYESE NË KOSOVË ME PËRFITUES TË SERRAVE


IADK vazhdon përkrahjen e fermerëve në avancimin e njohurive profesionale, përmes vizitave për shkëmbim të eksperiencave në fusha të ndryshme të bujqësisë.


...më shumë
Page 2 of 181First   Previous   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last