en-US
 
  • Site
  • Web
Search
U mbajt ceremonia e certifikimit për 126 gra të trajnuara në përpunim të ushqimit
e mërkurë, 21 dhjetor 2011

U mbajt ceremonia e certifikimit për 126 gra të trajnuara në përpunim të ushqimit


Me 19 Dhjetor.2011  IADK organizoi në Hotel Palace ceremoninë e certifikimit të grupeve të grave me ç'rast 126 gra morën certifikatat për kompletimin e trajnimeve në përpunimin e qumështit, pemëve dhe perimeve. ...më shumë
Z .Christof Stock viziton IADK-në dhe përfaqësueset e shoqatave të grave rurale
e martë, 20 dhjetor 2011

Z .Christof Stock viziton IADK-në dhe përfaqësueset e shoqatave të grave rurale


Shefi i Operacioneve i Zyrës Ndërlidhëse te Komisionit Evropian në Kosovë, z. Christof Stock qëndroi më 19 Dhjetor 2011 në një vizitë në zyrat e IADK-së në Mitrovicë. ...më shumë
e enjte, 15 dhjetor 2011

SHPALLJE PËR STUDENTËT E FAKULTETIT TË BUJQËSISË


Kërkohen 4 studentë të Fakultetit të Bujqësisë për t'u angazhuar në praktikë 9 dhe 10 mujore në implementimin e projekteve të mollës dhe dredhëzës, mbështetur nga Programi NOA i USAID. ...më shumë
U mbajt punëtoria “Promovimi i Mentorëve” organizuar nga IADK
e mërkurë, 14 dhjetor 2011

U mbajt punëtoria “Promovimi i Mentorëve” organizuar nga IADK


Në Hotel AFA në Prishtinë  u organizua një punëtori me temën “Promovimi i Mentorëve” për të promovuar projektin “Ngritja e punësimit të të rinjve“ i financuar nga Agjencia  Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim” (SDC), implementuar nga Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë së Kosovës (IADK) në bashkëpunim me Fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinarisë së Universitetit të Prishtinës.
...më shumë
e premte, 9 dhjetor 2011

IADK përfiton grant shërbimi nga programi NOA i USAID-it, implementuar nga Tetra Tech ARD


Më 2 Dhjetor 2011 Drejtori i IADK-së, z. Zenel Bunjaku nënshkroi kontratën me përfaqësuesin e Tetra Tech ARD, z. Martin Wood, për implementimin e projektit “ Mbikëqyrja e Përfituesve për Kultivimin Testues të Varieteteve të Reja të Mollës” që do fillojë nga Dhjetori 2011 dhe të zgjasë deri në Tetor 2012. ...më shumë
Page 178 of 181First   Previous   172  173  174  175  176  177  [178]  179  180  181  Next   Last