en-US
 
  • Site
  • Web
Search
IADK shperndanë 7 makina të  silazhit të mistrit
e enjte, 19 korrik 2012

IADK shperndanë 7 makina të silazhit të mistrit


Me daten 17.07.2012  IADK ka realizuar shperndarjen e 4  makinave per silazh te misrit ne komunen e Vushtrrise dhe te Skenderajt kurse me daten 18.07.2012 ka vazhduar me shperndarjen edhe te 3 makinave tjera ne Drenas, Skenderaj dhe Mitrovice. ...më shumë
IADK njofton fermerët me studimin e ndotjes nga metalet e rënda dhe akumulimin e ndotësve në prodhimet bujqësore në Mitrovicë
e martë, 17 korrik 2012

IADK njofton fermerët me studimin e ndotjes nga metalet e rënda dhe akumulimin e ndotësve në prodhimet bujqësore në Mitrovicë


IADK ka printuar hartat te cilat prezentojne zonat e ndotura, nga me te ndoturat deri te zonat me pak te prekura ne regjionin e Mitrovices. Keto harta u jane shperndare fermereve qe kultivojne perime ne keto zona. ...më shumë
Konferenca e BAAN-it për herë të parë në Kosovë
e enjte, 12 korrik 2012

Konferenca e BAAN-it për herë të parë në Kosovë


Në cilësinë e anëtarit të plotë nga Kosova, IADK-së organizoi konferencën e 7-të të vjetore të Rrjetit të Shoqatave të Bujqësisë në Ballkan (BAAN); këtë për herë të parë në Kosovë. 

...më shumë
e hënë, 25 qershor 2012

KËRKOHET 1 PRAKTIKANT PËR INTERNSHIP JASHTË VENDIT


KËRKOHET 1 PRAKTIKANT PËR INTERNSHIP JASHTË VENDIT

Dorëzimi i aplikacioneve duhet të bëhet deri më datën  29.06.2012, ora 15:00h në këtë adresë: prokurimi@iadk.org apo direkt në zyrë të IADK-së: Adresa Rr. Ulqini, Nr. 74, Mitrovicë.

 

...më shumë
Promovimi i Dredhëzës vendore në Sheshin Nënë Tereza në Prishtinë
e martë, 12 qershor 2012

Promovimi i Dredhëzës vendore në Sheshin Nënë Tereza në Prishtinë


Promovimi i Dredhëzës vendore, organizuar nga MBPZHR, Programi NOA i USAID-it dhe organizata IADK
i mbajtur në Sheshin Nënë Tereza në Prishtinë është treguar i suksesshem pasi qe kultivuesit e kesaj kulture bujqesore per kater dite sa ka zgjatur ky promovim kane shitur 6.7 tone dredhez ne vlere prej 13.535 euro.
...më shumë
Page 174 of 181First   Previous   169  170  171  172  173  [174]  175  176  177  178  Next   Last