en-US
 
  • Site
  • Web
Search
Ekspertja holandeze e përpunimit të ushqimit Carolina Verhoeven me misionin e dytë  në Kosovë
e hënë, 1 korrik 2013

Ekspertja holandeze e përpunimit të ushqimit Carolina Verhoeven me misionin e dytë në Kosovë


Gjatë  periudhës  01 deri me 15 Qershor  ekspertja e përpunimit të  ushqimit Carolina Verhoeven qëndroi me mision pune në  Kosovë.

...më shumë
Vizitë studimore ne Francë
e hënë, 1 korrik 2013

Vizitë studimore ne Francë


Me date 02.06.2013 -07.06.2013 është organizuar vizita studimore ne France, vizite e organizuar nga organizata AFDI nga Franca  dhe e financuar nga IADK.\
...më shumë
Të ushqyerit e lopëve
e enjte, 27 qershor 2013

Të ushqyerit e lopëve


Të ushqyerit e kafshëve ka ndikim të madh në profitabilitetin e fermave për prodhimin e qumështit. Për të pasur një prodhimtari optimale të qumështit, racionet duhet të jenë mirë  të balancuara. Me sigurimin e sasisë dhe cilësisë se ushqimit lopët qumështore mund të prodhojnë qumësht në bazë  të kapacitetit gjenetik që   kanë, dhe të mbajnë mirë  shëndetin e tyre. Racioni duhet të plotësojë kërkesat në energji dhe proteina, për mirëmbajtje, prodhim të qumështit, rritje dhe riprodhim.
 

...më shumë
Certifikimi i pjesëmarrësve në trajnime për Aftësitë Komunikuese
e mërkurë, 26 qershor 2013

Certifikimi i pjesëmarrësve në trajnime për Aftësitë Komunikuese


U certifikuan 24 pjesëmarrës në trajnimet e organizuara nga IADK-ja për përfaqësuesit e shoqatave fermere të përfaqësuara në BSHBK. 


...më shumë
Rëndësia e standardizimit të produkteve
e martë, 25 qershor 2013

Rëndësia e standardizimit të produkteve


“Një recetë e standardizuar është ajo recete e provuar , adaptuar, dhe riprovuar  disa herë për përdorim ne përpunim te ushqimit, dhe është gjetur se prodhon rezultate te mira dhe çdo here kur janë përdorur procedurat e sakta  me të njëjtat  të pajisje dhe të njëjtën sasi dhe cilësit e përbërëseve”.

...më shumë
Page 160 of 181First   Previous   155  156  157  158  159  [160]  161  162  163  164  Next   Last