en-US
 
  • Site
  • Web
Search
U mbajt  punëtoria për mënyrën e organizimit të fermerëve në Kosovë
e hënë, 24 dhjetor 2012

U mbajt punëtoria për mënyrën e organizimit të fermerëve në Kosovë


Më 21 Dhjetor 2012 në Hotel Victory në Prishtinë është mbajtur një punëtori  në të cilën janë diskutuar mënyrat e organizimit të fermerëve, ku ishin të pranishëm 51 pjesëmarrës.
...më shumë
Konkurse: Kerkohet 1 Projekt Menaxher/e dhe 1 Zyrtar/e Projekti
e diel, 16 dhjetor 2012

Konkurse: Kerkohet 1 Projekt Menaxher/e dhe 1 Zyrtar/e Projekti


IADK kërkon kandidatë të kualifikuar për 2 pozita:

Titulli i vendit të punës:           Projekt Menaxher   
Vendi i punës:                        Prishtinë
Kohëzgjatja:                           23 muaj nga nënshkrimi i kontratës 


Titulli i vendit të punës:           Zyrtar/e  i/e Projektit   
Vendi i punës:                        Prishtinë
Kohëzgjatja:                           21 muaj nga nënshkrimi i kontratës 

...më shumë
U CERTIFIKUAN 233 FERMERË TË RAJONIT TË MITROVICËS
e hënë, 10 dhjetor 2012

U CERTIFIKUAN 233 FERMERË TË RAJONIT TË MITROVICËS


Sot jane certifikuar 233 fermerë të rajonit të Mitrovicës gjatë ceremonisë së organizuar për certifikimin e grupeve të fermerëve dhe grave rurale në kuadër të projektit "Promovimi i bujqësisë - hortikulturës, blegtorisë dhe përpunimit të frutave në rajonin e Mitrovicës", të financuar nga Bashkimi Evropian, dhe menaxhuar nga organizata IADK me seli në Mitrovicë.  Në këtë ceremoni moren pjese rreth 270 pjesemarres, duke perfshire fermerë, perfaqesues institucionesh, organizatash joqeveritare, perfaqesues te mediave etj. ...më shumë
Shtatë fermerë minoritarë përfitojnë fidane të mjedrrës dhe manaferrës
e mërkurë, 21 nëntor 2012

Shtatë fermerë minoritarë përfitojnë fidane të mjedrrës dhe manaferrës


Mundësuar nga projekti "Edukimi dhe Konsolidimi i fermerëve në Kosovë" është bërë
shpërndarja e materialit fidanor për mjedërr dhe manaferrë tek 7 përfitues të kësaj pakete nga komuniteti serb. Aktiviteti është kryer në “derë të fermës” tek secili përfitues
...më shumë
e hënë, 12 nëntor 2012

Trajnimet e IADK-së gjatë muajit Nëntor 2012


Trajnimet e IADK-së gjatë muajit Nëntor 2012.  ...më shumë
Page 158 of 169First   Previous   153  154  155  156  157  [158]  159  160  161  162  Next   Last