en-US
 
  • Site
  • Web
Search
Trajnimet për muajin Korrik 2013
e hënë, 8 korrik 2013

Trajnimet për muajin Korrik 2013


Trajnimet e planifikuara për Muajin Korrik 2013

...më shumë
Shpërndarja e makinave për qethjen e deleve
e premte, 5 korrik 2013

Shpërndarja e makinave për qethjen e deleve


Në kuadër të këtij projekti IADK gjatë muajit Qershor ka bërë shpërndarjen e makinave  për qethjen e deleve. Përfitues të këtyre makinave qethëse janë fermerët e Regjionit të Mitrovicës, që shtrihen në Zonën e Shalës nga fshatrat  Bajgore, Bare dhe Sllakovc.
...më shumë
Ekspertja holandeze e përpunimit të ushqimit Carolina Verhoeven me misionin e dytë  në Kosovë
e hënë, 1 korrik 2013

Ekspertja holandeze e përpunimit të ushqimit Carolina Verhoeven me misionin e dytë në Kosovë


Gjatë  periudhës  01 deri me 15 Qershor  ekspertja e përpunimit të  ushqimit Carolina Verhoeven qëndroi me mision pune në  Kosovë.

...më shumë
Vizitë studimore ne Francë
e hënë, 1 korrik 2013

Vizitë studimore ne Francë


Me date 02.06.2013 -07.06.2013 është organizuar vizita studimore ne France, vizite e organizuar nga organizata AFDI nga Franca  dhe e financuar nga IADK.\
...më shumë
Të ushqyerit e lopëve
e enjte, 27 qershor 2013

Të ushqyerit e lopëve


Të ushqyerit e kafshëve ka ndikim të madh në profitabilitetin e fermave për prodhimin e qumështit. Për të pasur një prodhimtari optimale të qumështit, racionet duhet të jenë mirë  të balancuara. Me sigurimin e sasisë dhe cilësisë se ushqimit lopët qumështore mund të prodhojnë qumësht në bazë  të kapacitetit gjenetik që   kanë, dhe të mbajnë mirë  shëndetin e tyre. Racioni duhet të plotësojë kërkesat në energji dhe proteina, për mirëmbajtje, prodhim të qumështit, rritje dhe riprodhim.
 

...më shumë
Page 156 of 178First   Previous   151  152  153  154  155  [156]  157  158  159  160  Next   Last