en-US
 
  • Site
  • Web
Search
Konkurse: Kerkohet 1 Projekt Menaxher/e dhe 1 Zyrtar/e Projekti
e diel, 16 dhjetor 2012

Konkurse: Kerkohet 1 Projekt Menaxher/e dhe 1 Zyrtar/e Projekti


IADK kërkon kandidatë të kualifikuar për 2 pozita:

Titulli i vendit të punës:           Projekt Menaxher   
Vendi i punës:                        Prishtinë
Kohëzgjatja:                           23 muaj nga nënshkrimi i kontratës 


Titulli i vendit të punës:           Zyrtar/e  i/e Projektit   
Vendi i punës:                        Prishtinë
Kohëzgjatja:                           21 muaj nga nënshkrimi i kontratës 

...më shumë
U CERTIFIKUAN 233 FERMERË TË RAJONIT TË MITROVICËS
e hënë, 10 dhjetor 2012

U CERTIFIKUAN 233 FERMERË TË RAJONIT TË MITROVICËS


Sot jane certifikuar 233 fermerë të rajonit të Mitrovicës gjatë ceremonisë së organizuar për certifikimin e grupeve të fermerëve dhe grave rurale në kuadër të projektit "Promovimi i bujqësisë - hortikulturës, blegtorisë dhe përpunimit të frutave në rajonin e Mitrovicës", të financuar nga Bashkimi Evropian, dhe menaxhuar nga organizata IADK me seli në Mitrovicë.  Në këtë ceremoni moren pjese rreth 270 pjesemarres, duke perfshire fermerë, perfaqesues institucionesh, organizatash joqeveritare, perfaqesues te mediave etj. ...më shumë
Shtatë fermerë minoritarë përfitojnë fidane të mjedrrës dhe manaferrës
e mërkurë, 21 nëntor 2012

Shtatë fermerë minoritarë përfitojnë fidane të mjedrrës dhe manaferrës


Mundësuar nga projekti "Edukimi dhe Konsolidimi i fermerëve në Kosovë" është bërë
shpërndarja e materialit fidanor për mjedërr dhe manaferrë tek 7 përfitues të kësaj pakete nga komuniteti serb. Aktiviteti është kryer në “derë të fermës” tek secili përfitues
...më shumë
e hënë, 12 nëntor 2012

Trajnimet e IADK-së gjatë muajit Nëntor 2012


Trajnimet e IADK-së gjatë muajit Nëntor 2012.  ...më shumë
Filloi ndërtimi i Qendrës Edukuese Bujqësore
e mërkurë, 7 nëntor 2012

Filloi ndërtimi i Qendrës Edukuese Bujqësore


Në fshatin Sfaracak të Vushtrrisë të mërkurën me 31 Tetor është vënë guri themeltar i objektit të “Qendrës edukuese bujqësore”, objekt ky që pritet të jetë në shërbim të fermerëve të gjithë Kosovës. ...më shumë
Page 153 of 163First   Previous   148  149  150  151  152  [153]  154  155  156  157  Next   Last