en-US
 
  • Site
  • Web
Search
Përgatitja e  Silazhes së Misrit
e martë, 6 gusht 2013

Përgatitja e Silazhes së Misrit


Silazha e misrit kryesisht është burimi kryesor i ushqimeve voluminoze në të ushqyerit e ripërtypësve. Kualiteti i ushqimit dhe ana ekonomike e silazhes së misrit janë faktorët kryesor ne vlerësimin se sa duhet te ushqehen kafshët me silazh te misrit . Ne vendet evropiane me shume se 90 % e ushqimit te kafshëve qe prodhohet është i konservuar si silazhe.


...më shumë
Reçel prej ftoni
e martë, 6 gusht 2013

Reçel prej ftoni


Mësoni hapat dhe këshilla për përgatitjen e Reçelit prej ftoni.

...më shumë
Reçel kajsie
e martë, 6 gusht 2013

Reçel kajsie


Mësoni hapat dhe këshilla për përgatitjen e Reçelit të kajsisë.


...më shumë
Pse duhet te organizohen fermerët ?
e martë, 6 gusht 2013

Pse duhet te organizohen fermerët ?


Fermat ne Kosove  janë të vogla dhe mjaft të shpërndara. Madhësia mesatare e fermës është 2.36 ha.

...më shumë
Shpërndahen pulat vojse dhe ushqimi për pula tek përfituesit
e enjte, 25 korrik 2013

Shpërndahen pulat vojse dhe ushqimi për pula tek përfituesit


Shpërndahen pulat vojse nga 100 sosh për përfitues dhe ushqim (koncentrat) për pula vojse nga 400 kg secilit për 5 përfituesit e zgjedhur.

...më shumë
Page 152 of 178First   Previous   147  148  149  150  151  [152]  153  154  155  156  Next   Last