en-US
 
  • Site
  • Web
Search
Përfaqësuesi Special i BE-së viziton IADK-në
e martë, 9 tetor 2012

Përfaqësuesi Special i BE-së viziton IADK-në


Përfaqësuesi special i Bashkimit Europian në Kosovë, z. Samuel Zbogar, gjatë qëndrimit të tij sot në Mitrovicë, vizitoi projektin e IADK-së, pemishten me kultivim intensiv të mollës në Vaganicë. ...më shumë
Organizohet Dita Fushore  e Mollës në fshatin Budisalc të Klinës
e martë, 2 tetor 2012

Organizohet Dita Fushore e Mollës në fshatin Budisalc të Klinës


Me 26 Shtator 2012 është organizuar Dita Fushore  e Mollës  në fshatin Budisalc  komuna  e Klinës ku kanë qenë të pranishëm rreth 50 pjesëmarrës. Në kuadër të pjesëmarrësve kanë qenë përfaqësuesit e NOA-s, përfaqësuesit e IADK-së,  përfaqësues të komunave Klinë dhe Pejë, përfaqësues te FAO-s, agronomë dhe fermerë. ...më shumë
Fillon studimi i fizibilitetit mbi përdorimin e energjisë së ripërtëritshme në bujqësi
e martë, 25 shtator 2012

Fillon studimi i fizibilitetit mbi përdorimin e energjisë së ripërtëritshme në bujqësi


Eksperti gjerman Bernd Stizmann me eksperiencë shumë vjeçare në fushën e aplikimit të energjisë së ripërtëritshme, është angazhuar nga IADK me qëllim të kryerjes së studimit të fizibilitetit mbi përdorimin e energjisë së ripërtëritshme në sektorin e bujqësisë në Kosovë. ...më shumë
Mbahet Dita fushore e Dredhëzës në Xerxë të Rahovecit
e hënë, 24 shtator 2012

Mbahet Dita fushore e Dredhëzës në Xerxë të Rahovecit


Me 21.09 2012 në fshatin Xerxe- Rahovec është mbajtur dita fushore e dredhëzës. Ne ketë dite kanë marre pjesë 37 pjesëmarrës ku është bere promovimi i teknologjisë se  kultivimit te dredhëzës,  promovimi i dy varieteteve te reja te dredhëzës varieteti Honeoye dhe Varieteti Albion si dhe Prezantimi  i Programit të Menaxhimit të Integruar të dëmtuesve (IPM). ...më shumë
Blini produkte tradicionale në Q.T."ETC" nga 14 deri 16 Shtator '12 në Prishtinë
e martë, 11 shtator 2012

Blini produkte tradicionale në Q.T."ETC" nga 14 deri 16 Shtator '12 në Prishtinë


Te gjithe konsumatoret e interesuar per blerjen e produkteve tradicionale si turshi te ndryshme , ajvar, xhema te ndryshem, lloje te ndryshme djathi, mund te vizitojne Qendren Tregtare ETC ne Prshtine, ku do te behet promovimi i produkteve nga data 14 -16.09.2012. ...më shumë
Page 147 of 156First   Previous   142  143  144  145  146  [147]  148  149  150  151  Next   Last