en-US
 
  • Site
  • Web
Search
e enjte, 6 qershor 2013

Trajnimet për muajin Qershor 2013


Trajnimet që do të mbahen në Muajin Qershor për Departamente

...më shumë
Ndërtimi i vendqëndrimit të kafshëve
e hënë, 3 qershor 2013

Ndërtimi i vendqëndrimit të kafshëve


Ndërtimi i vendit ku qëndrojnë kafshët ka ndikim të madhe në  shëndetin e lopës dhe në prodhimtarinë e saj. Një vend pushim i rehatshëm është esencial për lopët, për shkak se ato pushojnë shumë  orë  në  ditë. Sipas disa studimeve nëse vendi i lopës është i rehatshëm dhe pa lagështi lopa qëndron e shtrire 10 deri 14 ore ne dite.

...më shumë
U konsolidua Bashkimi i Shoqatave Bujqësore të Kosovës [BSHBK]
e hënë, 3 qershor 2013

U konsolidua Bashkimi i Shoqatave Bujqësore të Kosovës [BSHBK]


Erdhi koha që edhe zëri i sektorit të bujqësisë të dëgjohet në institucionet relevante. Gjithë kjo duke ju falënderuar formimit të Bashkimit të Shoqatave Bujqësore të Kosovës që është ombrellë për 9 Shoqata nga sektori i bujqësisë në nivel të Kosovës dhe 2 unione regjionale të fermerëve.
...më shumë
Trajnimet për përfaqësuesit e shoqatave të fermerëve të përfaqësuara në Bashkimin e Shoqatave Bujqësore të Kosovës (BSHBK)
e premte, 31 maj 2013

Trajnimet për përfaqësuesit e shoqatave të fermerëve të përfaqësuara në Bashkimin e Shoqatave Bujqësore të Kosovës (BSHBK)


Në kuadër të projektit “ Fuqizimi i kapacitetit të shoqërisë civile për politik-bërje dhe konsultim me Qeverinë në sektorin e bujqësisë”, gjatë muajve Prill dhe Maj të këtij viti janë mbajtur trajnimet për përfaqësuesit e shoqatave të fermerëve të përfaqësuara në Bashkimin e Shoqatave Bujqësore të Kosovës (BSHBK).

...më shumë
U mbajt takimi i Grupit Punues të sektorit të Hortikulturës për Pemë dhe Perime për Strategjinë e Ministrisë së Bujqësisë për periudhën vjeçare 2014-2020
e premte, 31 maj 2013

U mbajt takimi i Grupit Punues të sektorit të Hortikulturës për Pemë dhe Perime për Strategjinë e Ministrisë së Bujqësisë për periudhën vjeçare 2014-2020


Në vazhdën e takimeve konsultuese, u mbajt takimi i fundit i grupit punues të sektorit të Hortikulturës  për pemë dhe perime për hartimin e strategjisë së Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZHR) për periudhën vjeçare 2014 – 2020.

...më shumë
Page 146 of 163First   Previous   141  142  143  144  145  [146]  147  148  149  150  Next   Last