en-US
 
  • Site
  • Web
Search
e enjte, 16 maj 2013

Kërkohet një Zyrtar/e i/e Projektit-Departamenti i Përpunimit


Projekti "Promovimi i shërbimeve të turizmit rural dhe infrastrukturës në rajonin e Shalës", është një projekt i financuar nga BE, dhe zbatohet  nga Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë së Kosovës (IADK) dhe menaxhuar nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë.
...më shumë
Ka përfunduar ngritja e 6 serrave për prodhimin e perimeve
e mërkurë, 15 maj 2013

Ka përfunduar ngritja e 6 serrave për prodhimin e perimeve


Në kuader të projektit Promovimi i Shërbimeve të Turizmit Rural dhe Infrastrukturës në Zonën Shalës, të financuar nga  Bashkimi Evropian dhe implementuar nga IADK, ka përfunduar aktiviteti i parë i këtij projekti, që përfshinë ndërtimin e 6 serrave me sipërfaqe nga 100m², në të cilat do të prodhohen perime të freskëta organike.

...më shumë
PLANI I NDËRTIMIT DHE VENTILIMIT TË STALLAVE PËR LOPË  QUMËSHTORE
e mërkurë, 15 maj 2013

PLANI I NDËRTIMIT DHE VENTILIMIT TË STALLAVE PËR LOPË QUMËSHTORE


Është me rendesi që ndërtimi i stallave për kafshë ti plotëson kërkesat e kafshëve dhe të mundsoj menaxhim sa me të mirë  të fermës.  Një plan i tillë i ndertimit të stallave duhet të përfshijë kerkesat për grupe të ndryshme si për lopë qumështore, meshtjerrat për riprodhim dhe viça.

...më shumë
PËRPUNIMI I USHQIMIT
e hënë, 13 maj 2013

PËRPUNIMI I USHQIMIT


Pjesën më të madhe të të hollave njeriu i shpenzon për ushqim. Gjithashtu është e ditur se çmimet e pemëve perimeve përgjatë tërë vitit pësojnë luhatje. Ne të gjithë e dimë  se cilësia e ushqimeve, vlerat ushqyese si dhe konsumimi i tyre përgjatë tërë vitit, kanë një ndikim të konsiderueshëm në shëndetin tonë dhe në rezultatet e punës sonë....më shumë
Prognozë për shfaqjen e sëmundjes së Kromës tek Molla
e mërkurë, 8 maj 2013

Prognozë për shfaqjen e sëmundjes së Kromës tek Molla


Pas monitorimit të vazhdueshëm  përmes stacionit  meteorologjike  të vendosura në  fshatin Vaganice  komuna e Mitrovicës  kemi  sinjale se më  datë  7 Maj  kemi një infeksion të lehtë nga Kroma e Mollës. Ketë mund ta shohim edhe përmes raportit dhe grafitit  të nxjerr nga te dhënat e stacioneve meteorologjike.


...më shumë
Page 145 of 160First   Previous   140  141  142  143  144  [145]  146  147  148  149  Next   Last