en-US
 
  • Site
  • Web
Search
U mbajt takimi i Grupit Punues të sektorit të Hortikulturës për Pemë dhe Perime për Strategjinë e Ministrisë së Bujqësisë për periudhën vjeçare 2014-2020
e premte, 31 maj 2013

U mbajt takimi i Grupit Punues të sektorit të Hortikulturës për Pemë dhe Perime për Strategjinë e Ministrisë së Bujqësisë për periudhën vjeçare 2014-2020


Në vazhdën e takimeve konsultuese, u mbajt takimi i fundit i grupit punues të sektorit të Hortikulturës  për pemë dhe perime për hartimin e strategjisë së Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZHR) për periudhën vjeçare 2014 – 2020.

...më shumë
U mbajtën takimet e Grupit Punues për Blegtori për muajin Maj 2013
e premte, 31 maj 2013

U mbajtën takimet e Grupit Punues për Blegtori për muajin Maj 2013


Gjatë muajit Maj u mbajtën dy takime të grupit punues për Sektorin e Blegtorisë ndërmjet përfaqësueseve të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural të Kosovës (MBPZHR), përfaqësueseve të organizatave joqeveritare, përfaqësueseve të Bashkimit të Shoqatave Bujqësore të Kosovës (BSHBK) dhe përfaqësueseve të Iniciativës për Zhvillimin e Bujqësisë në Kosovë (IADK).

...më shumë
Promovimi i shërbimeve të turizmit rural dhe infrastrukturës në zonën e Shalës
e enjte, 30 maj 2013

Promovimi i shërbimeve të turizmit rural dhe infrastrukturës në zonën e Shalës


Me  qëllim  që  të  promovojmë  turizmin  rural  në  këtë regjion,  IADK-ja  do  të  zbatojë  një  projekt  të  financuar nga BE-ja i cili përbëhet nga disa aktivitete, të cilat janë hartuar  që  të  kontribuojnë  drejt  përmirësimit  të mundësive  turistike  në  zonat  rurale,  ekonomisë regjionale  bujqësore,  dhe  të  ofrojë  trajnime  përkatëse dhe  adekuate  për  femrat  rurale  për  përpunimin  e produkteve  bujqësore  të  blegtorisë,  hortikulturës  dhe produkteve të qumështit bulmetit. 

...më shumë
Përpunimi i dredhëzës
e enjte, 30 maj 2013

Përpunimi i dredhëzës


Dredhëza duke qenë bimë barishtore kërkon një kultivim të ndryshëm nga pemët tjerë shkurre dhe ato kacavjerrëse. Midis llojeve frutore dredhëza hyn në prodhim me herët nga koha e mbjelljes dhe është fruti me i hershëm në treg në pranvere.


...më shumë
e mërkurë, 29 maj 2013

NJOFTIM PËR OFERTË


Puna: Instalimi i sistemit të ngrohjes së ujit nëpërmjet energjisë diellore për pasterizimin e perimeve

Vendi dhe koha për ekzekutim: Verbovc, Drenas
...më shumë
Page 141 of 158First   Previous   136  137  138  139  140  [141]  142  143  144  145  Next   Last