en-US
 
  • Site
  • Web
Search
e mërkurë, 29 maj 2013

NJOFTIM PËR OFERTË


Puna: Furnizim me fidanë të dredhëzës si dhe inputet tjera përcjellëse 

Vendi dhe koha për ekzekutim: Fshatrat e Komunave: Mitrovicë, Zubin Potok, Leposavic,   Zvecan, Vushtrri, Skenderaj 

...më shumë
e enjte, 23 maj 2013

Higjiena personale


Një mënyrë e rëndësishme për të parandaluar kontaminimin e ushqimit është që të mbahet një standard i lartë i higjienës personale dhe pastërtisë. Edhe njerëzit e shëndetshëm mbajnë në trupin e tyre bakteret e helmimit të ushqimit

...më shumë
Pajisjet për përgatitjen e djathit shtëpiak
e enjte, 23 maj 2013

Pajisjet për përgatitjen e djathit shtëpiak


Në këtë artikull mund të lexoni për një listë e pajisjeve për përgatitjen e djathit që ju duhet të merrni për të filluar përgatitjen e  disa djathërave themelore.

...më shumë
Shpërndarja e bidonave të aluminit për transportin e qumështit
e mërkurë, 22 maj 2013

Shpërndarja e bidonave të aluminit për transportin e qumështit


Me qëllim të përmirësimit te kualitetit të qumështit dhe vetëdijesimin e fermerëve në përdorimin e praktikave të mira në fermë dhe përmirësimin e kualitetit te qumështit, IADK ka përkrahur në vazhdimësi fermerët me aktivitete të ndryshme.

...më shumë
e enjte, 16 maj 2013

Kërkohet një Zyrtar/e i/e Projektit-Departamenti i Përpunimit


Projekti "Promovimi i shërbimeve të turizmit rural dhe infrastrukturës në rajonin e Shalës", është një projekt i financuar nga BE, dhe zbatohet  nga Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë së Kosovës (IADK) dhe menaxhuar nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë.
...më shumë
Page 136 of 152First   Previous   131  132  133  134  135  [136]  137  138  139  140  Next   Last