en-US
 
  • Site
  • Web
Search
Mbahet në Shkup konferenca rajonale “Menaxhimi i Kooperativave në kushtet e tregut  konkurrues”
e mërkurë, 29 shkurt 2012

Mbahet në Shkup konferenca rajonale “Menaxhimi i Kooperativave në kushtet e tregut konkurrues”


Me datë 27dhe 28 Shkurt është mbajtur konferenca rajonale “Menaxhimi i Kooperativave në kushtet e tregut konkurrues”. Ne këtë konferencë  morën pjese përfaqësues te shoqatës AFDI nga Franca, përfaqësues nga Mali i Zi , Bashkimit Evropian , fermerë nga shoqata te ndryshme te Maqedonisë si dhe 2 përfaqësues të IADK-së.

 

...më shumë
Eksperti i veterinarisë Gert Veldhorst nga Holanda qëndron në Kosovë
e enjte, 23 shkurt 2012

Eksperti i veterinarisë Gert Veldhorst nga Holanda qëndron në Kosovë


Nga data 12 deri më 22 Shkurt 2012 në Kosovë ka qëndruar  z. Gert Veldhoost, ekspert i veterinarisë nga organizata holandeze PUM Senior Experts.  Vizita e z. Veldhost është realizuar si rezultat i një marrëveshjeje të nënshkruar në mes të IADK dhe PUM për shkëmbimin e përvojave të ekspertëve holandez në Kosovë. ...më shumë
e mërkurë, 25 janar 2012

IADK filloi implementimin e projektit “Edukimi dhe Konsolidimi i Fermerëve në Kosovë”


Me fillimin e këtij viti, IADK ka filluar së implementuari projektin trevjeçar “Edukimi dhe Konsolidimi i Fermerëve në Kosovë 2012-2014” i cili mbështetet nga konsorciumi i donatorëve EED nga Gjermania, FCA nga Finlanda dhe CoS nga Suedia. ...më shumë
e martë, 17 janar 2012

VEND PUNE - Udhëheqës/e në Departamentin e Hortikulturës (kliko këtu)


Titulli i vendit të punës:          
Udheheqës/e në Departamentin e Hortikulturës

Vendi i punës:                        
Mitrovicë

Kohëzgjatja:                      
11 muaj nga  nënshkrimi i kontratës (me mundësi vazhdimi 3 vite).
...më shumë
U mbajt ceremonia e certifikimit për 126 gra të trajnuara në përpunim të ushqimit
e mërkurë, 21 dhjetor 2011

U mbajt ceremonia e certifikimit për 126 gra të trajnuara në përpunim të ushqimit


Me 19 Dhjetor.2011  IADK organizoi në Hotel Palace ceremoninë e certifikimit të grupeve të grave me ç'rast 126 gra morën certifikatat për kompletimin e trajnimeve në përpunimin e qumështit, pemëve dhe perimeve. ...më shumë
Page 131 of 135First   Previous   126  127  128  129  130  [131]  132  133  134  135  Next   Last