en-US
 
  • Site
  • Web
Search
Vizite studimore e grave rurale ne Shqiperi
e enjte, 26 korrik 2012

Vizite studimore e grave rurale ne Shqiperi


Pesë gra të zonave rurale nga Grupi i Grave të Shoqatës “Begatia “ nga Runiku i Skenderajt, shoqëruar nga zyrtarja e IADK-së kanë realizuar një vizitë treditore në Shqipëri, nga 16 deri 18 Korrik 2012. ...më shumë
IADK dhe FFRM nga Maqedonia nënshkruajnë Memorandum Bashkëpunimi
e hënë, 23 korrik 2012

IADK dhe FFRM nga Maqedonia nënshkruajnë Memorandum Bashkëpunimi


Në sesionin vjetor të Asamblesë së Përgjithshme të Federatës së Fermerëve të Republikës së Maqedonisë, më 20 Korrik 2012, Kryetari i rizgjedhur i FFRM Andrija Sekullovski nënshkroi një Memorandum Bashkëpunimi me IADK-në, respektivisht me përfaqësuesin Z.Shemsedin Aliu.
...më shumë
IADK shperndanë 7 makina të  silazhit të mistrit
e enjte, 19 korrik 2012

IADK shperndanë 7 makina të silazhit të mistrit


Me daten 17.07.2012  IADK ka realizuar shperndarjen e 4  makinave per silazh te misrit ne komunen e Vushtrrise dhe te Skenderajt kurse me daten 18.07.2012 ka vazhduar me shperndarjen edhe te 3 makinave tjera ne Drenas, Skenderaj dhe Mitrovice. ...më shumë
IADK njofton fermerët me studimin e ndotjes nga metalet e rënda dhe akumulimin e ndotësve në prodhimet bujqësore në Mitrovicë
e martë, 17 korrik 2012

IADK njofton fermerët me studimin e ndotjes nga metalet e rënda dhe akumulimin e ndotësve në prodhimet bujqësore në Mitrovicë


IADK ka printuar hartat te cilat prezentojne zonat e ndotura, nga me te ndoturat deri te zonat me pak te prekura ne regjionin e Mitrovices. Keto harta u jane shperndare fermereve qe kultivojne perime ne keto zona. ...më shumë
Konferenca e BAAN-it për herë të parë në Kosovë
e enjte, 12 korrik 2012

Konferenca e BAAN-it për herë të parë në Kosovë


Në cilësinë e anëtarit të plotë nga Kosova, IADK-së organizoi konferencën e 7-të të vjetore të Rrjetit të Shoqatave të Bujqësisë në Ballkan (BAAN); këtë për herë të parë në Kosovë. 

...më shumë
Page 129 of 136First   Previous   124  125  126  127  128  [129]  130  131  132  133  Next   Last