en-US
 
  • Site
  • Web
Search
NJOFTIM: Tryeza e rrumbullakët për energji alternative
e mërkurë, 19 qershor 2013

NJOFTIM: Tryeza e rrumbullakët për energji alternative


IADK organizon Tryezën e rrumbullakët lidhur me: "Shfrytëzimin e energjisë alternative në zonat rurale" që do të organizohet:

Më: e enjte 20 qershor, 2013

Vend ndodhja: Hotel "Viktory", Prishtine

Ora: 10:00-14:00h

...më shumë
LAJM: Promovimi i energjisë alternative në sektorin e Bujqësisë
e mërkurë, 19 qershor 2013

LAJM: Promovimi i energjisë alternative në sektorin e Bujqësisë


Sot do të bëhet promovim i “Instalimi i sistemit të ngrohjes se ujit me energji diellore për pasterizimin e qumështit në qumështoren Aldi në Mitrovicë” me datën 19.06.2013, nga ora 10:00 për të vazhduar pastaj me  “Instalimin e tharëseve të frutave me energji diellore” në fshatin Runik komuna e Skenderajt me datën 21.06.2013, nga ora 10:00 dhe “Instalimin e pompave të ujit me energji diellore për ujitje” në fshatin Sibovc komuna e Podujevës, më datën 24.06.2013, nga ora 10:00.
...më shumë
Nënshkruhet Memorandumi në mes të OE të Kosovës dhe IADK
e premte, 14 qershor 2013

Nënshkruhet Memorandumi në mes të OE të Kosovës dhe IADK


U Nënshkrua Memorandumi në mes të Odes Ekonomike te Kosovës dhe IADK...më shumë
U publikua gazeta mujore e Bashkimit të Shoqatave Bujqësore të Kosovës (BSHBK)
e enjte, 13 qershor 2013

U publikua gazeta mujore e Bashkimit të Shoqatave Bujqësore të Kosovës (BSHBK)


Tanimë edhe BSHBK-ja u bë me gazetë mujore, e cila do te publikohet një herë në muaj dhe do të ofrojë informata të rëndësishme për fermerët rreth aktiviteteve dhe angazhimeve të BSHBK-se e po ashtu edhe njoftime të ndryshme nga Ministria e Bujqësisë përfshirë thirrje dhe aplikime në grante të ndryshme në sektorin e bujqësisë. ...më shumë
Mbahet Takimi tretë i GP për Blegtori
e hënë, 10 qershor 2013

Mbahet Takimi tretë i GP për Blegtori


U mbajt takimi i tretë i Grupit Punues (GP) për Blegtori – Sektori i Përpunimit të Qumështit, por pa ndonjë rezultat konkret për arsye dallimeve dhe pikëpamjeve të ndryshme të pjesëmarrjeve të pranishëm në takim.

...më shumë
Page 124 of 143First   Previous   119  120  121  122  123  [124]  125  126  127  128  Next   Last