en-US
 
  • Site
  • Web
Search
Fillon studimi i fizibilitetit mbi përdorimin e energjisë së ripërtëritshme në bujqësi
e martë, 25 shtator 2012

Fillon studimi i fizibilitetit mbi përdorimin e energjisë së ripërtëritshme në bujqësi


Eksperti gjerman Bernd Stizmann me eksperiencë shumë vjeçare në fushën e aplikimit të energjisë së ripërtëritshme, është angazhuar nga IADK me qëllim të kryerjes së studimit të fizibilitetit mbi përdorimin e energjisë së ripërtëritshme në sektorin e bujqësisë në Kosovë. ...më shumë
Mbahet Dita fushore e Dredhëzës në Xerxë të Rahovecit
e hënë, 24 shtator 2012

Mbahet Dita fushore e Dredhëzës në Xerxë të Rahovecit


Me 21.09 2012 në fshatin Xerxe- Rahovec është mbajtur dita fushore e dredhëzës. Ne ketë dite kanë marre pjesë 37 pjesëmarrës ku është bere promovimi i teknologjisë se  kultivimit te dredhëzës,  promovimi i dy varieteteve te reja te dredhëzës varieteti Honeoye dhe Varieteti Albion si dhe Prezantimi  i Programit të Menaxhimit të Integruar të dëmtuesve (IPM). ...më shumë
Blini produkte tradicionale në Q.T."ETC" nga 14 deri 16 Shtator '12 në Prishtinë
e martë, 11 shtator 2012

Blini produkte tradicionale në Q.T."ETC" nga 14 deri 16 Shtator '12 në Prishtinë


Te gjithe konsumatoret e interesuar per blerjen e produkteve tradicionale si turshi te ndryshme , ajvar, xhema te ndryshem, lloje te ndryshme djathi, mund te vizitojne Qendren Tregtare ETC ne Prshtine, ku do te behet promovimi i produkteve nga data 14 -16.09.2012. ...më shumë
Realizohet një vizitë studimore mbi format e organizimit të fermerëve në Maqedoni
e mërkurë, 29 gusht 2012

Realizohet një vizitë studimore mbi format e organizimit të fermerëve në Maqedoni


Në kuadër të projektit"Edukimi dhe Konsolidimi i Fermerëve në Kosovë" gjegjësisht nga komponenta e organizimit të fermerëve e këtij projekti me 15, 16 dhe 17 Gusht 2012ë u realizua një vizitë studimore në Maqedoni me katër anëtarët e Komitetit Drejtues për themelimin e organizatës nacionale të fermerëve në Kosovë dhe udhëheqësen e departamentit për organizim të fermerëve të IADK-se, Znj. Magbule Hyseni. ...më shumë
Promovohet Model Ferma për lopë qumështore në Dolak dhe Serra Model ne Vushtrri
e mërkurë, 8 gusht 2012

Promovohet Model Ferma për lopë qumështore në Dolak dhe Serra Model ne Vushtrri


Sot me 8 Gusht 2012 IADK organizoi  promovimin e  model fermës së lopëve qumështore në fshatin Dolak dhe serrën model në Pestovë të Vushtrrisë. ...më shumë
Page 121 of 130First   Previous   116  117  118  119  120  [121]  122  123  124  125  Next   Last