en-US
 
  • Site
  • Web
Search
MBAJTJA E TRAJNIMIT NGA MODULI PËRGATITJA E USHQIMEVE TË KONCENTRUARA DHE RUAJTJA E TYRE
e mërkurë, 29 nëntor 2017

MBAJTJA E TRAJNIMIT NGA MODULI PËRGATITJA E USHQIMEVE TË KONCENTRUARA DHE RUAJTJA E TYRE


Në kuadër të projektit “Mundësimi i vetëpunësimit të rinisë dhe grupeve të margjinalizuara në viset rurale të Kosovës” në Komunën e Vushtrrisë  janë m​bajtur trajnimet profesionale në blegtori nga moduli “Përgatitja e ushqimeve te koncentruara dhe ruajtja e tyre”.
...më shumë
FINALIZOHET PROJEKTI I PËRKRAHJES ME SERRA PËR 59 FERMERË
e premte, 24 nëntor 2017

FINALIZOHET PROJEKTI I PËRKRAHJES ME SERRA PËR 59 FERMERË


Në kuadër të zbatimit të projektit “Promovimi i sektorit të bujqësisë si nxitës i rritjes ekonomike dhe punësimit” në komunat: Lipjan, Shtime dhe Vushtrri, përkrahur nga Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, i mandatuar nga Qeveria e Republikës Federale të Gjermanisë, është finalizuar përkrahja me serra, farëra, fidanë dhe inpute tjera përcjellëse për 59 fermerë. 
...më shumë
 TRAJNIMET PËR MODULIN E ËMBËLSIRAVE
e enjte, 23 nëntor 2017

TRAJNIMET PËR MODULIN E ËMBËLSIRAVE


Në kuadër të projektit" “Mundësimi i vetëpunësimit të rinisë dhe grupeve të margjinalizuara në viset rurale të Kosovës”, i financuar nga donatori Gjerman Brot fur die Welt dhe implementuar nga organizata IADK janë të parapara edhe trajnime në modulin e ëmbëlsirave ku do të krijohen 3 grupe të grave ku grupi i parë është krijuar në fshatin Qabër komuna e Zubin Potokut.
...më shumë
IADK SHPËRNDAN INPUTET PËR PËRFITUESIT E PEMISHTEVE ME ARRA DHE MJEDRA
e mërkurë, 22 nëntor 2017

IADK SHPËRNDAN INPUTET PËR PËRFITUESIT E PEMISHTEVE ME ARRA DHE MJEDRA


Në kuadër të zbatimit të projektit “Promovimi sektorit të bujqësisë si nxitës i rritjes ekonomike dhe punësimit” në komunat: Lipjan, Shtime dhe Vushtrri, përkrahur nga Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, i mandatuar nga Qeveria e Republikës Federale të Gjermanisë, gjatë periudhës Shtator-Tetor 2017 janë përkrahur 7 fermerë në ngritjen e pemishteve me arra sipërfaqe prej 0.5-1/ha si dhe 9 fermer në ngritjen e pemishteve me mjedër me sipërfaqe 0.2/ha.
...më shumë
TRAJNIMET PËR MODULIN E ËMBËLSIRAVE
e hënë, 20 nëntor 2017

TRAJNIMET PËR MODULIN E ËMBËLSIRAVE


Sipas projektit Mundësimi i vetëpunësimit të rinisë dhe grupeve të margjinalizuara në viset rurale të Kosovës”, i financuar nga donatori Gjerman “Brot” dhe implementuar nga organizata IADK në bashkëpunim me Komunën e Shtimes, në modulin e brumit deri më tani janë mbajtur 7 sesione të trajnimeve. 
...më shumë
Page 10 of 143First   Previous   5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  Next   Last