en-US
 
  • Site
  • Web
Search
REALIZOHET VIZITA SHKËMBYESE NË KOSOVË ME PËRFITUES TË SERRAVE
e martë, 22 tetor 2019

REALIZOHET VIZITA SHKËMBYESE NË KOSOVË ME PËRFITUES TË SERRAVE


IADK vazhdon përkrahjen e fermerëve në avancimin e njohurive profesionale, përmes vizitave për shkëmbim të eksperiencave në fusha të ndryshme të bujqësisë.


...më shumë
VIZITA STUDIMORE NË SHQIPËRI ME PËRFITUES TË BMA
e hënë, 21 tetor 2019

VIZITA STUDIMORE NË SHQIPËRI ME PËRFITUES TË BMA


Katërmbëdhjetë (14) përfitues të mbështetur nga organizata IADK në sektorin e bimëve mjekësore dhe aromatike, krahas granteve dhe trajnimeve të përfituara, patën mundësinë që të marrin pjesë në një vizitë studimore dy ditore organizuar dhe mbështetur nga IADK, në bashkëpunim me ekspertin nga Shqipëria Z. Enver Isufi.

...më shumë
NË DITËN NDËRKOMBËTARE TË GRAVE NË BUJQËSI NDAHET ÇMIMI PËR FERMEREN MË TË SUKSESSHME TË VITIT NË KOMUNËN E VITISË
e mërkurë, 16 tetor 2019

NË DITËN NDËRKOMBËTARE TË GRAVE NË BUJQËSI NDAHET ÇMIMI PËR FERMEREN MË TË SUKSESSHME TË VITIT NË KOMUNËN E VITISË


Më 15 Tetor 2019 në ditën ndërkombëtare të grave në bujqësi, IADK në bashkëpunim me komunën e Vitisë organizuan ceremoninë e përzgjedhjes së fermeres më të suksesshme të vitit.
...më shumë
SEKTORI I BIMËVE MJEKËSORE DHE AROMATIKE VAZHDON TË PËRKRAHET NGA IADK
e premte, 11 tetor 2019

SEKTORI I BIMËVE MJEKËSORE DHE AROMATIKE VAZHDON TË PËRKRAHET NGA IADK


IADK në kuadër të projektit për bimë mjekësore dhe aromatike është duke i përkrahur përfituesit me grante të cilat do të ndikojnë në përmirësimin dhe lehtësimin e aktiviteteve në kultivimin e bimëve mjekësore dhe aromatike.


...më shumë
e premte, 4 tetor 2019

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN TETOR 2019


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Tetor 2019 në Departamentin e Përpunimit ju lutem shfletoni artikujt.
...më shumë
Page 1 of 179First   Previous   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last