en-US
 
  • Site
  • Web
Search
BYFETË E KRIJUARA  NGA PROJEKTI ”GRATË E VEJA  KRIJOJNË BYFE NË SHKOLLA” PËRGATISIN USHQIM PËR NGJARJE TË NDRYSHME
e enjte, 26 nëntor 2015

BYFETË E KRIJUARA NGA PROJEKTI ”GRATË E VEJA KRIJOJNË BYFE NË SHKOLLA” PËRGATISIN USHQIM PËR NGJARJE TË NDRYSHME


Në byfetë e krijuara nga projekti i BE-së “Gratë e veja krijojnë byfe në shkolla”, përgatitet ushqim edhe për ngjarje të ndryshme.

...më shumë
BASHKËPUNIMI NË MES TË IADK-SË DHE KOMUNËS SË DRENASIT NË TRAJNIMIN E GRAVE TË INTERESUARA NË PËRPUNIMIN E PEMËVE DHE PERIMEVE
e enjte, 26 nëntor 2015

BASHKËPUNIMI NË MES TË IADK-SË DHE KOMUNËS SË DRENASIT NË TRAJNIMIN E GRAVE TË INTERESUARA NË PËRPUNIMIN E PEMËVE DHE PERIMEVE


Përfundojnë sesionet e trajnimet e grupeve të grave në përpunimin e pemëve dhe perimeve   në bazë të Memorandumit të mirëkuptimit në mes IADK dhe Komunës së Drenasit.

...më shumë
BASHKËPUNIMI NË MES TË IADK-SË DHE KOMUNËS SË DRENASIT NË TRAJNIMIN E GRAVE TË INTERESUARA NË PËRPUNIMIN E PEMËVE DHE PERIMEVE
e enjte, 26 nëntor 2015

BASHKËPUNIMI NË MES TË IADK-SË DHE KOMUNËS SË DRENASIT NË TRAJNIMIN E GRAVE TË INTERESUARA NË PËRPUNIMIN E PEMËVE DHE PERIMEVE


Përfundojnë sesionet e trajnimet e grupeve të grave në përpunimin e pemëve dhe perimeve   në bazë të Memorandumit të mirëkuptimit në mes IADK dhe Komunës së Drenasit.

...më shumë
IADK KA FILLUAR MBAJTJEN E TRAJNIMEVE PËR PEMË TË IMËTA
e premte, 13 nëntor 2015

IADK KA FILLUAR MBAJTJEN E TRAJNIMEVE PËR PEMË TË IMËTA


Në kuadër të një përkrahje të ofruar  nga MBPZHR përmes një projekti të vogël që ka të bëjë me “Promovimin e kultivimit të mjedrës, dredhëzës dhe përmirësimin e kualitetit të qumështit”, IADK ka filluar organizimin dhe mbajtjen e trajnimeve me fermerët e interesuar për kultivimin e pemëve të imëta, si janë mjedrat dhe dredhëzat. 

...më shumë
SËMUNDJA E BLETËVE VARROATOZA
e enjte, 12 nëntor 2015

SËMUNDJA E BLETËVE VARROATOZA


Kjo sëmundje sot është njëra ndër sëmundjet që sjellë ndër dëmet më të mëdha në bletari por edhe si transmetues i shumë agjenteve patogjen  të sëmundjeve tjera si rrjedhojë e dobësimit të shoqërive të bletëve. Llogaritet se është paraqitur para 35 viteve në Evropë dhe është përhapur në tërë botën.

...më shumë
Page 1 of 101First   Previous   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last