en-US
 
  • Site
  • Web
Search
e enjte, 30 qershor 2011

Gazeta Koha Ditore 26.06.2011


Gazeta Koha Ditore 26.06.2011
e enjte, 30 qershor 2011

Gazeta Infopress 26.06.2011


Gazeta Infopress 26.06.2011
e enjte, 30 qershor 2011

Gazeta Express 26.06.2011


Gazeta Express 26.06.2011
e enjte, 30 qershor 2011

Gazeta Bota Sot 26.06.2011


Gazeta Bota Sot shkruan për promovimin e projektit të IADK-së.
Fermat modele, shembull për fermerët ...
e mërkurë, 29 qershor 2011

Fermat modele, shembull për fermerët ...


Sot u mbajt një ceremoni promovuese e projektit “Promovimi i bujqësisë – hortikulturës, blegtorisë dhe përpunimit të frutave në regjionin e Mitrovicës” i financuar nga BE, menaxhuar nga Zyra Ndërlidhëse e Komisionit Evropian dhe implementuar nga organizata IADK (Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë së Kosovës).
"Dita e Dredhëzës - Kosova 2011"
e mërkurë, 22 qershor 2011

"Dita e Dredhëzës - Kosova 2011"


Në Skenderaj sot është mbajtur manifestimi “Dita e Dredhëzës – Kosova 2011”, i organizuar nga Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë në Kosovë (IADK) në bashkëpunim me Komunën e Skenderajt dhe Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural.
e enjte, 9 qershor 2011

Konkurs për vend të lirë të punës


Konkurs për vend të lirë të punës

Titulli i vendit të punës:           Zyrtar/e i Projekteve

Vendi i punës:                        Mitrovicë

Kohëzgjatja:                          Nga nënshkrimi i kontratës deri me 15 dhjetor 2011  (6 muaj)

Aplikimi:  Të gjithë të interesuarit për këto pozita mund të dërgojnë  CV me letrën e interesit në zyrët e IADK-me adresë:

Rr: Ulqini No.74-Mitrovicë jo më vonë se 10 Qershor  2011 në orën 16:00.

Aplikimi  mund te bëhet edhe ne ketë e-mail adresë: prokurimi@iadk.org. Pjesëtarët e minoriteteve dhe femrat  inkurajohen të konkurrojnë.
Znj. Ilonka Boltz dhe Z.Oliver Märtin nga organizata donatore EED nga Gjermania vizituan IADK-në
e mërkurë, 8 qershor 2011

Znj. Ilonka Boltz dhe Z.Oliver Märtin nga organizata donatore EED nga Gjermania vizituan IADK-në


Më 26 dhe 27 Maj 2011 në Kosovë kanë qëndruar znj. Ilonka Boltz dhe z.Oliver Märtin nga organizata donatore EED nga Gjermania.  Ata kanë vizituar organizatën IADK dhe projektet e ndryshme në implementim.
Vizitë e përfaqësuesve të shoqatës së fermerëve AFDI nga Franca
e martë, 7 qershor 2011

Vizitë e përfaqësuesve të shoqatës së fermerëve AFDI nga Franca


Në periudhën 14-22 Maj 2011 dy përfaqësues së shoqatës së fermerëve AFDI nga Franca kanë qëndruar në Kosovë për të vizituar fermat e ndryshme dhe për të shkëmbyer përvojat me fermerët kosovar.
Vizitë e përfaqësuesve të organizatave donatore FCA dhe COS në Kosovë
e hënë, 6 qershor 2011

Vizitë e përfaqësuesve të organizatave donatore FCA dhe COS në Kosovë


Me 19 dhe 20 Maj 2011 përfaqësuesit e organizatave donatore nga Finlanda dhe Suedia, z. Aarno Lahtinen (FCA) dhe Brigitta Handog (CoS) vizituan IADK-në dhe projektet e ndryshme të cilat janë në implementim e sipër në rajonin e Mitrovicës, Skënderajt, Vushtrrisë dhe Podujevës.
Page 99 of 102First   Previous   93  94  95  96  97  98  [99]  100  101  102  Next   Last