en-US
 
  • Site
  • Web
Search
Nënshkruhet kontrata e dytë në mes të IADK-së dhe SDC-së për implementimin e projektit "Ngritja e vetëpunësimit të të rinjëve"
e martë, 27 shtator 2011

Nënshkruhet kontrata e dytë në mes të IADK-së dhe SDC-së për implementimin e projektit "Ngritja e vetëpunësimit të të rinjëve"


Përfaqësuesit e IADK-së nënshkruan  kontratën e dytë me përfaqësuesit e organizatës zvicerane SDC me seli në Prishtinë për implementimin e projektit ""Ngritja e vetëpunësimit të të rinjëve" (Enhancing Youth Employability). Kjo është një kontratë mbi fazën e dytë të implementimit të këtij projekti.
Ekperti holandez për perime  Robert Van Mechelen qëndron në Kosovë
e martë, 13 shtator 2011

Ekperti holandez për perime Robert Van Mechelen qëndron në Kosovë


Në periudhën 2 -10 Gusht në IADK ka qëndruar eksperti holandez i perimeve Robert Van Mechelen, me ç'rast ka dhënë këshilla dhe ka ofruar trajnime për stafin e departamentit të hortikulturës (seksioni i perimtarisë) së IADK-së dhe për fermerët në terren.
U MBAJT PANAIRI I BUJQËSISË “MITROVICA 2011”
e martë, 6 shtator 2011

U MBAJT PANAIRI I BUJQËSISË “MITROVICA 2011”


Organizata IADK organizoi Panairin Regjional të Bujqësisë “Mitrovica 2011” në bashkëpunim me Unionin e Fermerëve të Regjionit të Mitrovicës, Komunën e Skenderajt, Mitrovicës dhe Vushtrrisë, Odën Ekonomike, Aleancën Kosovare të Biznesit dhe Agjencinë për Zhvillim Rajonal Veri.
e enjte, 28 korrik 2011

Mundësi punësimi-Konkurs për punë me gjysmë orari (kliko këtu)


Konkurs për vend të lirë të punës

Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë së Kosovës (IADK) fton të gjithë të interesuarit që të aplikojnë për pozitën e poshtëshënuar.

Titulli i vendit të punës:              Zyrtar/e i Projekteve
Vendi i punës:                           Mitrovicë
Kohëzgjatja:                             Nga nënshkrimi i kontratës deri me 31 dhjetor 2011  (5 muaj)
                                                (punë me gjysmë orari)

Vizitë e  z. Kjartan Bjornsson në Çabër, Zubin Potok
e enjte, 7 korrik 2011

Vizitë e z. Kjartan Bjornsson në Çabër, Zubin Potok


I shoqëruar nga zyrtarë dhe bashkëpunëtorë, z. Kjartan Bjornsson, Shef i operacioneve të Zyrës Ndërlidhëse të Komisionit Evropian vizitoi projektin e implementuar nga IADK - serrën model në fshatin Çabër të Zubin Potokut.

 Fermerët nga Maqedonia vizitojnë Kosovën
e hënë, 4 korrik 2011

Fermerët nga Maqedonia vizitojnë Kosovën


Gjate periudhës 10 -12 qershor 2011 një grup prej pesë  fermerëve nga Maqedonia kanë vizituar disa ferma blegtorale për prodhim te qumështit si dhe disa pika grumbulluese të qumështit të ngritura nga IADK.
Vjen në Kosovë eksperti i përpunimit ushqimor nga Holanda, z.Marinus Kodde
e diel, 3 korrik 2011

Vjen në Kosovë eksperti i përpunimit ushqimor nga Holanda, z.Marinus Kodde


Nga data 19 deri më 26 Qershor 2011 në Kosovë ka qëndruar eksperti holandez i përpunimit ushqimor , z.Marinus Kodde.
e enjte, 30 qershor 2011

New Prishtina 26.06.2011


New Prishtina 26.06.2011
e enjte, 30 qershor 2011

Kosova Sot 26.06.2011


Kosova Sot 26.06.2011
e enjte, 30 qershor 2011

Kosova Press 26.06.2011


Kosova Press 26.06.2011
Page 95 of 99First   Previous   90  91  92  93  94  [95]  96  97  98  99  Next   Last