en-US
 
  • Site
  • Web
Search
e enjte, 9 qershor 2011

Konkurs për vend të lirë të punës


Konkurs për vend të lirë të punës

Titulli i vendit të punës:           Zyrtar/e i Projekteve

Vendi i punës:                        Mitrovicë

Kohëzgjatja:                          Nga nënshkrimi i kontratës deri me 15 dhjetor 2011  (6 muaj)

Aplikimi:  Të gjithë të interesuarit për këto pozita mund të dërgojnë  CV me letrën e interesit në zyrët e IADK-me adresë:

Rr: Ulqini No.74-Mitrovicë jo më vonë se 10 Qershor  2011 në orën 16:00.

Aplikimi  mund te bëhet edhe ne ketë e-mail adresë: prokurimi@iadk.org. Pjesëtarët e minoriteteve dhe femrat  inkurajohen të konkurrojnë.
Znj. Ilonka Boltz dhe Z.Oliver Märtin nga organizata donatore EED nga Gjermania vizituan IADK-në
e mërkurë, 8 qershor 2011

Znj. Ilonka Boltz dhe Z.Oliver Märtin nga organizata donatore EED nga Gjermania vizituan IADK-në


Më 26 dhe 27 Maj 2011 në Kosovë kanë qëndruar znj. Ilonka Boltz dhe z.Oliver Märtin nga organizata donatore EED nga Gjermania.  Ata kanë vizituar organizatën IADK dhe projektet e ndryshme në implementim.
Vizitë e përfaqësuesve të shoqatës së fermerëve AFDI nga Franca
e martë, 7 qershor 2011

Vizitë e përfaqësuesve të shoqatës së fermerëve AFDI nga Franca


Në periudhën 14-22 Maj 2011 dy përfaqësues së shoqatës së fermerëve AFDI nga Franca kanë qëndruar në Kosovë për të vizituar fermat e ndryshme dhe për të shkëmbyer përvojat me fermerët kosovar.
Vizitë e përfaqësuesve të organizatave donatore FCA dhe COS në Kosovë
e hënë, 6 qershor 2011

Vizitë e përfaqësuesve të organizatave donatore FCA dhe COS në Kosovë


Me 19 dhe 20 Maj 2011 përfaqësuesit e organizatave donatore nga Finlanda dhe Suedia, z. Aarno Lahtinen (FCA) dhe Brigitta Handog (CoS) vizituan IADK-në dhe projektet e ndryshme të cilat janë në implementim e sipër në rajonin e Mitrovicës, Skënderajt, Vushtrrisë dhe Podujevës.
Vizitë e ekspertit Gert Veldhost nga organizata PUM Senior Experts nga Holanda
e hënë, 6 qershor 2011

Vizitë e ekspertit Gert Veldhost nga organizata PUM Senior Experts nga Holanda


Nga data 9 deri më 18 Maj 2011 në Kosovë ka qëndruar  z. Gert Veldhost, ekspert i veterinarisë nga organizata holandeze PUM Senior Experts.
e martë, 10 maj 2011

Gazeta Bota Sot_2_ 26.06.2011


Gazeta Bota Sot 2
Mision i suksesshëm i Ekspertit për veterinari nga organizata PUM e Holandës
e martë, 10 maj 2011

Mision i suksesshëm i Ekspertit për veterinari nga organizata PUM e Holandës


Me datën 02 -09.05.2010 një përfaqësues organizatës “PUM” nga Holanda Gert Veldhorst ka zhvilluar një mision së bashku me IADK-në, fermerët blegtorë dhe veterinarët e regjionit të Mitrovicës.
Vazhdon partneriteti me fermerët blegtorë Francezë
e martë, 10 maj 2011

Vazhdon partneriteti me fermerët blegtorë Francezë


Me datën 24.04 -02.05.2010 dy përfaqësues të organizatës “Afdi” nga Franca me bazë në Normandi, Erik Lecler dhe Julian Cardet kanë zhvilluar një mision së bashku me IADK-në te fermerët blegtorë të regjionit të Mitrovicës.
Përpunimi shtëpiak i qumështit
e martë, 10 maj 2011

Përpunimi shtëpiak i qumështit


Me datë 18.01.2010 ka filluar moduli i trajnimeve në përpunimin shtëpiak të qumështit. Trajnimet janë duke u zhvilluar në fshatin Klinë e Epërme komuna e Skenderajt. Këtë modul janë duke e vijuar 14 gra nga 4 fshatra të kësaj komune: Klinë, Kuqicë, Llaushë dhe Ternac.
e hënë, 9 maj 2011

Raporti Vjetor IADK 2009


Page 94 of 96First   Previous   87  88  89  90  91  92  93  [94]  95  96  Next   Last