en-US
 
  • Site
  • Web
Search
e enjte, 30 qershor 2011

New Prishtina 26.06.2011


New Prishtina 26.06.2011
e enjte, 30 qershor 2011

Kosova Sot 26.06.2011


Kosova Sot 26.06.2011
e enjte, 30 qershor 2011

Kosova Press 26.06.2011


Kosova Press 26.06.2011
e enjte, 30 qershor 2011

Koha Net 26.06.2011


Koha Net
e enjte, 30 qershor 2011

Gazeta Koha Ditore 26.06.2011


Gazeta Koha Ditore 26.06.2011
e enjte, 30 qershor 2011

Gazeta Infopress 26.06.2011


Gazeta Infopress 26.06.2011
e enjte, 30 qershor 2011

Gazeta Express 26.06.2011


Gazeta Express 26.06.2011
e enjte, 30 qershor 2011

Gazeta Bota Sot 26.06.2011


Gazeta Bota Sot shkruan për promovimin e projektit të IADK-së.
Fermat modele, shembull për fermerët ...
e mërkurë, 29 qershor 2011

Fermat modele, shembull për fermerët ...


Sot u mbajt një ceremoni promovuese e projektit “Promovimi i bujqësisë – hortikulturës, blegtorisë dhe përpunimit të frutave në regjionin e Mitrovicës” i financuar nga BE, menaxhuar nga Zyra Ndërlidhëse e Komisionit Evropian dhe implementuar nga organizata IADK (Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë së Kosovës).
"Dita e Dredhëzës - Kosova 2011"
e mërkurë, 22 qershor 2011

"Dita e Dredhëzës - Kosova 2011"


Në Skenderaj sot është mbajtur manifestimi “Dita e Dredhëzës – Kosova 2011”, i organizuar nga Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë në Kosovë (IADK) në bashkëpunim me Komunën e Skenderajt dhe Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural.
Page 93 of 96First   Previous   87  88  89  90  91  92  [93]  94  95  96  Next   Last