en-US
 
  • Site
  • Web
Search
Vizitë e  z. Kjartan Bjornsson në Çabër, Zubin Potok
e enjte, 7 korrik 2011

Vizitë e z. Kjartan Bjornsson në Çabër, Zubin Potok


I shoqëruar nga zyrtarë dhe bashkëpunëtorë, z. Kjartan Bjornsson, Shef i operacioneve të Zyrës Ndërlidhëse të Komisionit Evropian vizitoi projektin e implementuar nga IADK - serrën model në fshatin Çabër të Zubin Potokut.

 Fermerët nga Maqedonia vizitojnë Kosovën
e hënë, 4 korrik 2011

Fermerët nga Maqedonia vizitojnë Kosovën


Gjate periudhës 10 -12 qershor 2011 një grup prej pesë  fermerëve nga Maqedonia kanë vizituar disa ferma blegtorale për prodhim te qumështit si dhe disa pika grumbulluese të qumështit të ngritura nga IADK.
Vjen në Kosovë eksperti i përpunimit ushqimor nga Holanda, z.Marinus Kodde
e diel, 3 korrik 2011

Vjen në Kosovë eksperti i përpunimit ushqimor nga Holanda, z.Marinus Kodde


Nga data 19 deri më 26 Qershor 2011 në Kosovë ka qëndruar eksperti holandez i përpunimit ushqimor , z.Marinus Kodde.
e enjte, 30 qershor 2011

New Prishtina 26.06.2011


New Prishtina 26.06.2011
e enjte, 30 qershor 2011

Kosova Sot 26.06.2011


Kosova Sot 26.06.2011
e enjte, 30 qershor 2011

Kosova Press 26.06.2011


Kosova Press 26.06.2011
e enjte, 30 qershor 2011

Koha Net 26.06.2011


Koha Net
e enjte, 30 qershor 2011

Gazeta Koha Ditore 26.06.2011


Gazeta Koha Ditore 26.06.2011
e enjte, 30 qershor 2011

Gazeta Infopress 26.06.2011


Gazeta Infopress 26.06.2011
e enjte, 30 qershor 2011

Gazeta Express 26.06.2011


Gazeta Express 26.06.2011
Page 92 of 96First   Previous   87  88  89  90  91  [92]  93  94  95  96  Next   Last