en-US
 
  • Site
  • Web
Search
Eksperti i veterinarisë Gert Veldhorst nga Holanda qëndron në Kosovë
e enjte, 23 shkurt 2012

Eksperti i veterinarisë Gert Veldhorst nga Holanda qëndron në Kosovë


Nga data 12 deri më 22 Shkurt 2012 në Kosovë ka qëndruar  z. Gert Veldhoost, ekspert i veterinarisë nga organizata holandeze PUM Senior Experts.  Vizita e z. Veldhost është realizuar si rezultat i një marrëveshjeje të nënshkruar në mes të IADK dhe PUM për shkëmbimin e përvojave të ekspertëve holandez në Kosovë.
e mërkurë, 25 janar 2012

IADK filloi implementimin e projektit “Edukimi dhe Konsolidimi i Fermerëve në Kosovë”


Me fillimin e këtij viti, IADK ka filluar së implementuari projektin trevjeçar “Edukimi dhe Konsolidimi i Fermerëve në Kosovë 2012-2014” i cili mbështetet nga konsorciumi i donatorëve EED nga Gjermania, FCA nga Finlanda dhe CoS nga Suedia.
e enjte, 19 janar 2012

RAPORTI VJETOR - IADK 2011


e martë, 17 janar 2012

VEND PUNE - Udhëheqës/e në Departamentin e Hortikulturës (kliko këtu)


Titulli i vendit të punës:          
Udheheqës/e në Departamentin e Hortikulturës

Vendi i punës:                        
Mitrovicë

Kohëzgjatja:                      
11 muaj nga  nënshkrimi i kontratës (me mundësi vazhdimi 3 vite).
U mbajt ceremonia e certifikimit për 126 gra të trajnuara në përpunim të ushqimit
e mërkurë, 21 dhjetor 2011

U mbajt ceremonia e certifikimit për 126 gra të trajnuara në përpunim të ushqimit


Me 19 Dhjetor.2011  IADK organizoi në Hotel Palace ceremoninë e certifikimit të grupeve të grave me ç'rast 126 gra morën certifikatat për kompletimin e trajnimeve në përpunimin e qumështit, pemëve dhe perimeve.
Z .Christof Stock viziton IADK-në dhe përfaqësueset e shoqatave të grave rurale
e martë, 20 dhjetor 2011

Z .Christof Stock viziton IADK-në dhe përfaqësueset e shoqatave të grave rurale


Shefi i Operacioneve i Zyrës Ndërlidhëse te Komisionit Evropian në Kosovë, z. Christof Stock qëndroi më 19 Dhjetor 2011 në një vizitë në zyrat e IADK-së në Mitrovicë.
e enjte, 15 dhjetor 2011

SHPALLJE PËR STUDENTËT E FAKULTETIT TË BUJQËSISË


Kërkohen 4 studentë të Fakultetit të Bujqësisë për t'u angazhuar në praktikë 9 dhe 10 mujore në implementimin e projekteve të mollës dhe dredhëzës, mbështetur nga Programi NOA i USAID.
U mbajt punëtoria “Promovimi i Mentorëve” organizuar nga IADK
e mërkurë, 14 dhjetor 2011

U mbajt punëtoria “Promovimi i Mentorëve” organizuar nga IADK


Në Hotel AFA në Prishtinë  u organizua një punëtori me temën “Promovimi i Mentorëve” për të promovuar projektin “Ngritja e punësimit të të rinjve“ i financuar nga Agjencia  Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim” (SDC), implementuar nga Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë së Kosovës (IADK) në bashkëpunim me Fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinarisë së Universitetit të Prishtinës.
e premte, 9 dhjetor 2011

IADK përfiton grant shërbimi nga programi NOA i USAID-it, implementuar nga Tetra Tech ARD


Më 2 Dhjetor 2011 Drejtori i IADK-së, z. Zenel Bunjaku nënshkroi kontratën me përfaqësuesin e Tetra Tech ARD, z. Martin Wood, për implementimin e projektit “ Mbikëqyrja e Përfituesve për Kultivimin Testues të Varieteteve të Reja të Mollës” që do fillojë nga Dhjetori 2011 dhe të zgjasë deri në Tetor 2012.
Promovohet Pika për Përpunimin e Frutave në Klinë të Epërme të Skënderajt
e enjte, 24 nëntor 2011

Promovohet Pika për Përpunimin e Frutave në Klinë të Epërme të Skënderajt


Më 23 Nëntor IADK organizoi  promovimin e  PIKËS PËR PËRPUNIMIN E FRUTAVE TË IMËTA. Kjo pikë përpunuese është komponenta e 4të e projektit “Promovimi i bujqësisë, hortikulturës, blegtorisë dhe përpunimit të frutave në rajonin e Mitrovicës” të financuar nga BE dhe ndodhet në Klinë të Epërme të Skenderajt, te fermeri Milaim Hamza.
Page 90 of 96First   Previous   85  86  87  88  89  [90]  91  92  93  94  Next   Last