en-US
 
  • Site
  • Web
Search
e mërkurë, 4 prill 2012

Trajnimet e perpunimit te ushqimit ne muajin Prill


Trajnimet e perpunimit te ushqimit ne muajin Prill 2012.
IADK ndihmon 4 fermerë serbë me makina mjelëse
e mërkurë, 4 prill 2012

IADK ndihmon 4 fermerë serbë me makina mjelëse


Më 30 Mars 2012 IADK ka realizuar shpërndarjen e makinave mjelëse për 4 fermerë Serb. Së pari janë shpërndarë makinat mjelëse për fermerët  e komunës së Vushtrrisë në fshatin Gracë dhe Bajskë e më vonë në komunën e Skenderajt në fshatin Suhagerllë.
e hënë, 19 mars 2012

Trajnime të përpunimit të ushqimit të muajit Mars


Trajnime të përpunimit të ushqimit të muajit Mars
Promovohet fillimi i projektit "Edukimi dhe Konsolidimi i Fermerëve në Kosovë"
e premte, 16 mars 2012

Promovohet fillimi i projektit "Edukimi dhe Konsolidimi i Fermerëve në Kosovë"


Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë së Kosovës (IADK),  prezantoi në Hotel Pishtina projektin “Edukimi dhe konsolidimi i fermerëve në Kosovë”, projekt ky i cili u cilësua si mjaftë i rëndësishëm për zhvillimin e bujqësisë në vend. Njëra prej komponentëve të këtij projekti, është edhe konsolidimi apo krijimi i një ombrelle të shoqatave në nivel të Kosovës, gjë e cila deri më tani ka munguar.
e premte, 16 mars 2012

Trajnimet e përpunimit të ushqimit të muajit Mars


Shiko trajnimet e përpunimit të ushqimit të muajit Mars.
e premte, 16 mars 2012

MUNDËSI PUNËSIMI DHE INTERNSHIP


KËRKOHEN 2 PRAKTIKANTË PËR INTERSHIP JASHTË VENDIT

MUNDËSI PUNËSIMI: INXHINIER I BUJQËSISË/PERIMTARISË
e martë, 6 mars 2012

Trajnimet e pemëtarisë në muajin Mars 2012


Gjatë muajit Mars 2012, do të mbahen këto trajnime për pemëtari.
Mbahet në Shkup konferenca rajonale “Menaxhimi i Kooperativave në kushtet e tregut  konkurrues”
e mërkurë, 29 shkurt 2012

Mbahet në Shkup konferenca rajonale “Menaxhimi i Kooperativave në kushtet e tregut konkurrues”


Me datë 27dhe 28 Shkurt është mbajtur konferenca rajonale “Menaxhimi i Kooperativave në kushtet e tregut konkurrues”. Ne këtë konferencë  morën pjese përfaqësues te shoqatës AFDI nga Franca, përfaqësues nga Mali i Zi , Bashkimit Evropian , fermerë nga shoqata te ndryshme te Maqedonisë si dhe 2 përfaqësues të IADK-së.

 

Pesë fermerë përfituan inkubatorë për mbirjen e farave të perimeve
e enjte, 23 shkurt 2012

Pesë fermerë përfituan inkubatorë për mbirjen e farave të perimeve


Sot më 23 Shkurt 2012 u nënshkruan kontratat me pesë fermerë prodhues të fidaneve të perimeve dhe luleve për përfitimin e inkubatorëve për mbirjen e farave.  Fermerët përfitues janë nga komunat Vushtrri (2), Podujevë (2) dhe Drenas (1).
Kaisa Kartunen, eksperte nga Finlanda ndihmon IADK-në në pregatitjen e strategjisë 2012-2018
e enjte, 23 shkurt 2012

Kaisa Kartunen, eksperte nga Finlanda ndihmon IADK-në në pregatitjen e strategjisë 2012-2018


Nga 12 deri me 18 Shkurt në IADK ka qëndruar znj. Kaisa Kartunen, eksperte për planifikim strategjik në fushën e agrikulturës nga Finlanda.
Page 89 of 96First   Previous   84  85  86  87  88  [89]  90  91  92  93  Next   Last