en-US
 
  • Site
  • Web
Search
Ekspertja holandeze e përpunimit të ushqimit Carolina Verhoeven me mision në Kosovë
e premte, 29 qershor 2012

Ekspertja holandeze e përpunimit të ushqimit Carolina Verhoeven me mision në Kosovë


Gjatë periudhës 13 deri 23 Qershor 2012, ekspertja holandeze e përpunimit të ushqimit Carolina Verhoeven qëndroi me mision pune në Kosovë.
e hënë, 25 qershor 2012

KËRKOHET 1 PRAKTIKANT PËR INTERNSHIP JASHTË VENDIT


KËRKOHET 1 PRAKTIKANT PËR INTERNSHIP JASHTË VENDIT

Dorëzimi i aplikacioneve duhet të bëhet deri më datën  29.06.2012, ora 15:00h në këtë adresë: prokurimi@iadk.org apo direkt në zyrë të IADK-së: Adresa Rr. Ulqini, Nr. 74, Mitrovicë.

 

Promovimi i Dredhëzës vendore në Sheshin Nënë Tereza në Prishtinë
e martë, 12 qershor 2012

Promovimi i Dredhëzës vendore në Sheshin Nënë Tereza në Prishtinë


Promovimi i Dredhëzës vendore, organizuar nga MBPZHR, Programi NOA i USAID-it dhe organizata IADK
i mbajtur në Sheshin Nënë Tereza në Prishtinë është treguar i suksesshem pasi qe kultivuesit e kesaj kulture bujqesore per kater dite sa ka zgjatur ky promovim kane shitur 6.7 tone dredhez ne vlere prej 13.535 euro.
Mbahet Dita e Dredhëzës 2012
e hënë, 11 qershor 2012

Mbahet Dita e Dredhëzës 2012


Dita e dredhëzës, e cila u shënua të premten me 8 Qeshor në Llaushë të Skenderajt, u organizua nga Komuna e Skenderajt ne bashkepunim me IADK-ne, Ministrine e Bujqesise, Agjencine per Zhvillim Rajonal Veri dhe Qendren Rajonale te Bizneseve Familjare.
e premte, 1 qershor 2012

Trajnimet e planifikuara - Qershor 2012


IADK merr pjesë në një konferencë ballkanike në Novi Sad
e martë, 22 maj 2012

IADK merr pjesë në një konferencë ballkanike në Novi Sad


Më 15 dhe 16 Maj 2012, drejtori ekzekutiv i IADK-së z. Zenel Bunjaku dhe udhëheqësi i departamentit të hortikulturës z. Basri Hyseni morrën pjesë në një konferencë 2 ditore për prodhimtarinë organike në Ballkanin Përëndimor në Novi Sad të Serbisë.
Instalohen dy stacione agrometeorologjike
e enjte, 10 maj 2012

Instalohen dy stacione agrometeorologjike


IADK instaloi dy stacione agrometeorologjike, njërën në fshatin Vaganicë të Mitrovicës dhe tjetrën në Pestovë të Vushtrrisë. E para me modulin e mollës, kurse e dyta me modulin patates.
e premte, 4 maj 2012

Orari i trajnimeve per perpunim ne muajin Maj


Orari i trajnimeve per perpunim ne muajin Maj.
e premte, 27 prill 2012

Trajnimet e blegtorisë për muajin Maj


Trajnimet e blegtorisë për muajin Maj
Page 87 of 96First   Previous   82  83  84  85  86  [87]  88  89  90  91  Next   Last