en-US
 
  • Site
  • Web
Search
VIZITË STUDIMORE ME PËRFITUES TË IADK-së
e enjte, 11 tetor 2018

VIZITË STUDIMORE ME PËRFITUES TË IADK-së


Në kuadër të projektit “Mundësimi i vetëpunësimit të rinisë dhe grupeve të margjinalizuara në viset rurale të Kosovës”  është organizuar vizita studimore  me përfituesit e laktofrizave dhe ndjekësit e trajnimeve profesionale në Blegtori.


e premte, 5 tetor 2018

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN TETOR 2018


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Tetor 2018 në Departamentin e Blegtorisë, Hortikulturës dhe Përpunimit ju lutem shfletoni artikujt.


VIZITË STUDIMORE MË PËRFITUESIT E ARRAVE  TË IADK-SË
e enjte, 4 tetor 2018

VIZITË STUDIMORE MË PËRFITUESIT E ARRAVE TË IADK-SË


Realizohet vizita studimore me kultivuesit e arrave në Carallukë të komunës së Malishevës.


PËRFITIMET NGA SIGURIMI BUJQËSOR NË KOSOVË PËR KULTURËN E RRUSHIT TË VERËS
e mërkurë, 3 tetor 2018

PËRFITIMET NGA SIGURIMI BUJQËSOR NË KOSOVË PËR KULTURËN E RRUSHIT TË VERËS


Për tu njoftuar më shumë, lexoni artikullin
e enjte, 27 shtator 2018

FTESË PË TRAJNIM PËR PËRKUJDESJE NDAJ THUNDRAVE


Ftohen fermerët që të aplikojnë për ndjekjen e trajnimit për përkujdeshje ndaj thundrave që do të mbahet nga Almako Albania
SHPËRNDAHEN PAJISJET ESENCIALE PËR PUNË
e enjte, 27 shtator 2018

SHPËRNDAHEN PAJISJET ESENCIALE PËR PUNË


Në kuadër të projektit “Ngritja e kapaciteteve profesionale të të rinjve në sektorin e bujqësisë” janë shpërndarë disa pajisje për punë për grupet e të rinjëve që kanë përfunduar programet trajnuese në sektorin e bujqësisë.
e premte, 21 shtator 2018

PËRFUNDUAN TAKIMET ME TË DIPLOMUAR NË FAKULTETIN E BUJQËSISË DHE VETERINARISË


Takim me të diplomuar nga fakulteti i Bujqësisë dhe Veterinarisë për grante me projektin e ri BfdW 1 në komunat Mitrovicë, Shtime, Skenderaj dhe Shtime ku kanë marrë pjesë 50 të diplomuar.


e enjte, 20 shtator 2018

SHPALLJA E KONKURSIT PË PROJEKT MENAXHER


Bazuar në udhëzuesin për personel të IADK-së, paragrafi 2 japim këtë: Shpallje për Projekt Menaxher
CEREMONIA E HAPJES SË BYFESË DHE ÇETRTIFIKIMI I GRAVE NË KOMUNËN E SHTIMES
e hënë, 17 shtator 2018

CEREMONIA E HAPJES SË BYFESË DHE ÇETRTIFIKIMI I GRAVE NË KOMUNËN E SHTIMES


Ceremonia e hapjes së bufes dhe certifikimi  i 10 grave të Komunës së Shtimes të cilat kanë ndjekur 10 ditë trajnime në përgatitjen e ushqimit.
e mërkurë, 12 shtator 2018

FTESË PËR TAKIME ME TË DIPLOMUARIT NË FUSHËN E BUJQËSISË


Ftesë për të diplomuarit dhe të rinjtë që të marrin pjesë në sesionet informuese në komunat: Mitrovicë, Shtime dhe Vushtrri.
Page 7 of 94First   Previous   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Next   Last