en-US
 
  • Site
  • Web
Search
e enjte, 20 shtator 2018

SHPALLJA E KONKURSIT PË PROJEKT MENAXHER


Bazuar në udhëzuesin për personel të IADK-së, paragrafi 2 japim këtë: Shpallje për Projekt Menaxher
CEREMONIA E HAPJES SË BYFESË DHE ÇETRTIFIKIMI I GRAVE NË KOMUNËN E SHTIMES
e hënë, 17 shtator 2018

CEREMONIA E HAPJES SË BYFESË DHE ÇETRTIFIKIMI I GRAVE NË KOMUNËN E SHTIMES


Ceremonia e hapjes së bufes dhe certifikimi  i 10 grave të Komunës së Shtimes të cilat kanë ndjekur 10 ditë trajnime në përgatitjen e ushqimit.
e mërkurë, 12 shtator 2018

FTESË PËR TAKIME ME TË DIPLOMUARIT NË FUSHËN E BUJQËSISË


Ftesë për të diplomuarit dhe të rinjtë që të marrin pjesë në sesionet informuese në komunat: Mitrovicë, Shtime dhe Vushtrri.
FILLUAN PUNËTORITË ORGANIZUAR NGA IADK
e hënë, 10 shtator 2018

FILLUAN PUNËTORITË ORGANIZUAR NGA IADK


Me datë 06/09/2018 është mbajtur punëtoria e parë në Prizren. Pjesëmarrës në këtë punëtori ishin palë të ndryshme të interesit si: Zyrtar për integrime Europiane, përfaqësues të drejtorive së bujqësisë nga  komunat e regjionit të Prizrenit, zyrtar nga AVUK-u inspektor fitosanitar, zyrtar nga dogana, OSHC si dhe fermerë, ku jane shtjelluar përparësitë e MSA, obligimet si dhe është diskutuar rreth sfidave me të cilat ballafaqohen fermerët, bizneset në punët e tyre e të cilat janë të lidhura me MSA.
e mërkurë, 5 shtator 2018

FILLOJNË PUNËTORITË NE KUADËR TË PROJEKTIT “PROMOVIMI I MSA DHE RËNDËSISË SË EKSPORTIT TË PRODUKTEVE BUJQËSORE”


Publikohen datat e punëtorive në kuadër të projektit “Promovimi i MSA dhe rëndësisë së eksportit të produkteve bujqësore”.


NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN SHTATOR 2018
e mërkurë, 5 shtator 2018

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN SHTATOR 2018


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Shtator 2018  në Departamentin e Blegtorisë, Hortikulturës dhe Përpunimit ju lutem shfletoni artikujt.


NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN SHTATOR 2018
e mërkurë, 5 shtator 2018

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN SHTATOR 2018


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Shtator 2018  në Departamentin e Blegtorisë, Hortikulturës dhe Përpunimit ju lutem shfletoni artikujt.


MBAHET CEREMONIA E PROMOVIMIT TE NJËSISË PËR PRODHIMIN E ËMBËLSIRAVE NË SHTIME
e mërkurë, 29 gusht 2018

MBAHET CEREMONIA E PROMOVIMIT TE NJËSISË PËR PRODHIMIN E ËMBËLSIRAVE NË SHTIME


IADK në kuadër të projektit ”Mundësimi i Vetëpunësimit të rinisë dhe grupeve të margjinalizuara në viset rurale të Kosovës “ projekt trevjeçar 2017-2019 i përkrahur nga donatori  Bread for the Word nga Gjermania ka përkrahur  krijimin e njësisë për prodhimin e ëmbëlsirave ne komunën e Shtimes tek përfituesja Xhevahire Mustafa.
KËSHILLA DIREKTE PËR PËRFITUESIT E PAISJEVE PËR BLETË NË KOMUNËN E MITROVICËS
e martë, 28 gusht 2018

KËSHILLA DIREKTE PËR PËRFITUESIT E PAISJEVE PËR BLETË NË KOMUNËN E MITROVICËS


Në kuadër të projektit “Mundësimi i vetëpunësimit të rinisë dhe grupeve të margjinalizuara në viset rurale të Kosovës” janë mbajtur këshilla direkte me bletarë përfitues të pajisjeve për bletë në komunën e Mitrovicës.
PËRFUNDOJNË SESIONET INFORMUESES NË KUADËR TË PROJEKTIT “MBËSHTETJA E ZINXHIRIT TË VLERAVE TË BMA PËRMES KRIJIMIT TË PUNËSIMIT DHE VAZHDIMIT TË EKSPORTIT
e martë, 28 gusht 2018

PËRFUNDOJNË SESIONET INFORMUESES NË KUADËR TË PROJEKTIT “MBËSHTETJA E ZINXHIRIT TË VLERAVE TË BMA PËRMES KRIJIMIT TË PUNËSIMIT DHE VAZHDIMIT TË EKSPORTIT


Në kuadër të projektit janë organizuar gjithsej 11 sesione inoformuese në lidhje me objektivat, aktivitetet që do të ndërrmerren, fermerët që do të përkrahen dhe ndikimin që do ta këtë ky projekt.
Page 5 of 91First   Previous   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Next   Last