en-US
 
  • Site
  • Web
Search

Entries for the 'Trajnime' Category

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN NËNTOR 2017
e mërkurë, 8 nëntor 2017

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN NËNTOR 2017


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Nëntor 2017 në Departamentin e Blegtorisë, Hortikulturës dhe Përpunimit ju lutem shfletoni artikujt.

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN TETOR 2017
e hënë, 9 tetor 2017

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN TETOR 2017


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Tetor 2017 në Departamentin e Blegtorisë, Hortikulturës dhe Përpunimit ju lutem shfletoni artikujt.

TRAJNIMET PROFESIONALE NË BLEGTORI
e enjte, 5 tetor 2017

TRAJNIMET PROFESIONALE NË BLEGTORI


Si organizata e vetme e Akredituat në Kosovë nga Autoriteti Kombëtar i Kualifikimeve (AKK), IADK – është duke vazhduar mbajtjen e trajnimeve profesionale në blegtori me grupin e parë nga Komuna e Vushtrrisë.

PËRFUNDOJNË TRAJNIMET ME PËRFITUESIT E KOMUNËS SË VUSHTRRISË – PROJEKTI GIZ
e enjte, 5 tetor 2017

PËRFUNDOJNË TRAJNIMET ME PËRFITUESIT E KOMUNËS SË VUSHTRRISË – PROJEKTI GIZ


Përfundojnë trajnimet me temat: “Mbajtja e Shënimeve” dhe “Menaxhimi i Fermës” ne komunën e Vushtrrisë. Trajnime interaktive ku pjesëmarrësit kishin mundësinë të kyqeshin në dikutime dhe të shprehnin mendimin dhe idetë e tyre.
MBAJTJA E TRAJNIMIT NGA MODULI PËRGATITJA E SILLAZHIT TË  MISRIT DHE BARIT
e mërkurë, 27 shtator 2017

MBAJTJA E TRAJNIMIT NGA MODULI PËRGATITJA E SILLAZHIT TË MISRIT DHE BARIT


Janë mbajtur trajnimet profesionale në blegetori nga moduli i dytë me rradhë “Përgatitja e silazhit të misrit dhe barit” ku është bërë edhe mësimi  praktik në model fermë.

TRAJNIMET NË KOMUNËN E SHTIMES
e martë, 19 shtator 2017

TRAJNIMET NË KOMUNËN E SHTIMES


Mbajtja e dy trajnimeve me datat 12.09.2017 dhe 13.09.2017 me tema: “Mbajtja e Shenimeve” dhe “Menaxhimi i Fermës” ne komunën e Shtimes në kuadër të projektit të GIZ.
PËRFUNDOJNË TRAJNIMET E GRUPIN E GRAVE TË KOMUNËS SË ZUBIN POTOKUT
e mërkurë, 13 shtator 2017

PËRFUNDOJNË TRAJNIMET E GRUPIN E GRAVE TË KOMUNËS SË ZUBIN POTOKUT


Në kuadër të projektit "Përkrahja dhe fuqizimi ekonomik i grave në komunat veriore të regjionit te Mitrovicës dhe regjionit ekonomik të Jugut” të financuar nga UNDP, është parapare edhe aktiviteti i trajnimeve për përpunimin e pemëve dhe perimeve me tri grupe të grave nga komunat veriore të Mitrovicës dhe regjionit ekonomik të Jugut “ ku grupi prej 13 grave nga komuna e Zubin Potokut kanë përfunduar trajnimet.

TRAJNIME NË KOMUNËN E LIPJANIT
e martë, 12 shtator 2017

TRAJNIME NË KOMUNËN E LIPJANIT


Më datat 06.09.2017 dhe 07.09.2017 u mbajtën dy trajnime: “Mbajtja e Shenimeve” dhe “Menaxhimi i Fermës” ne komunën e Lipjanit. 
NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN SHTATOR 2017
e premte, 8 shtator 2017

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN SHTATOR 2017


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Shtator 2017 në Departamentin e Blegtorisë, Hortikulturës dhe Përpunimit ju lutem shfletoni artikujt.
Page 1 of 5First   Previous   [1]  2  3  4  5  Next   Last