• Site
  • Web
Search

Entries for the 'Shoqata e fermereve' Category

TË RIATDHESUARIT KRAHAS GRANTEVE, TRAJNIMEVE, PËRFITOJNË EDHE NGA VIZITA STUDIMORE ORGANIZUAR NË SHQIPËRI
Friday, September 20, 2019

TË RIATDHESUARIT KRAHAS GRANTEVE, TRAJNIMEVE, PËRFITOJNË EDHE NGA VIZITA STUDIMORE ORGANIZUAR NË SHQIPËRI


Tetëmbëdhjetë (18) të rikthyer mbështetur nga organizata IADK në sektorin e blegtorisë, krahas granteve dhe trajnimeve të përfituara, patën mundësinë që të marrin pjesë në një vizitë studimore dy ditore organizuar dhe mbështetur nga IADK në bashkëpunim me partnerin nga Shqipëria shoqatën LEAA


TË SHTUNËN, ME 1 NËNTOR BSHBK  MBAN KUVENDIN E RREGULLT TË PUNËS
Wednesday, October 29, 2014

TË SHTUNËN, ME 1 NËNTOR BSHBK MBAN KUVENDIN E RREGULLT TË PUNËS


Bashkimi i Shoqatave Bujqësore të Kosovës (BSHBK), më datën 1 nëntor 2014 në Prishtinë, do të organizojë një kuvend të rregullt pune
Drejtues të BSHBK-së dhe shoqatave anëtare përfundojnë trajnimet në aspektin menaxherial
Friday, April 18, 2014

Drejtues të BSHBK-së dhe shoqatave anëtare përfundojnë trajnimet në aspektin menaxherial


Me qëllim të aftësimit dhe fuqizimit të strukturave udhëheqëse të Bashkimit të Shoqatave Bujqësore në Kosovë (BSHBK), gjegjësisht Bordit dhe drejtuesve të shoqatave të BSHBK-së, IADK ka organizuar trajnime në aspektin menaxherial me përfaqësues të Bordit dhe shoqatave anëtare të BSHBK-së
Raporti vjetor i IADK-së për vitin 2013
Wednesday, April 2, 2014

Raporti vjetor i IADK-së për vitin 2013


Për të lexuar Raportin vjetor të IADK-së për vitin 2013 shfletoni artikullin në fjalë
Komuna e Vushtrrisë dhe IADK marrëveshje për shërbimet këshillimore dhe bashkëfinancim të projekteve në bujqësi
Tuesday, March 11, 2014

Komuna e Vushtrrisë dhe IADK marrëveshje për shërbimet këshillimore dhe bashkëfinancim të projekteve në bujqësi


Komuna e Vushtrrisë dhe Iniciativa për Zhvillimin e bujqësisë së Kosovës IADK, sot kanë arritur marrëveshje bashkëpunimi për kryerjen e shërbimeve këshillimore profesionale për fermerë nga IADK, bashkëfinancimin e projekteve si dhe hartimin e realizimin e projekteve të reja në bujqësi.
Wednesday, February 19, 2014

FTESË


Organizata “Iniciativa për Zhvillimin  e Bujqësisë në Kosovë”, duke parë nevojën dhe kërkesat për unifikimin e Agronomëve në nivel të Kosovës dhe duke njohur dhe vlerësuar rolin tuaj dhe të institucionit që përfaqësoni, IADK Ju fton me kënaqësi në punëtorin “Organizimi i Agronomëve në Nivel Nacional”
Wednesday, February 19, 2014

NJOFTIM PËR OFERTË


Njoftim për ofertë për: Furnizim me makina për përgatitjen e sillazit të barit dhe boksa për mbajtjen e viçave”.
Wednesday, January 8, 2014

NJOFTIM PËR SHËRBIME SHTESË


IADK ka kënaqësinë të njoftoj të gjithë klientët dhe bashkëpunëtorët që do të fillojë shërbime shtesë këshillimore dhe shërbime tjera.
IADK  uron të gjithë bashkëpunëtorët për Vitin e ri 2014
Tuesday, December 24, 2013

IADK uron të gjithë bashkëpunëtorët për Vitin e ri 2014


IADK është në përfundimin e një viti shumë të suksesshëm duke mbyllur kështu shumë suksese të arritura. Viti 2013 u përshkua me sfida të shumta të cilat u kaluan falë përkushtimit dhe bashkëpunimit të ngushtë me të gjithë bashkëpunëtorët dhe stafin e IADK-së.
IADK dhe klientët e saj vizitohen nga gazetaret Finlandeze
Monday, November 25, 2013

IADK dhe klientët e saj vizitohen nga gazetaret Finlandeze


Gjate javës qe kaloj IADK u vizitua nga 2 gazetare Finlandeze, ato ishin te interesuar te përcjellin punën e grave te cilat mirën me përpunimin e pemëve dhe qumështit ne djath, metal punuesve dhe çerdheve te fëmijëve.
Page 1 of 2First   Previous   [1]  2  Next   Last