• Site
  • Web
Search

Entries for the 'Financa dhe Prokurim' Category

IADK LICENCOHET NGA MBPZHR  PËR OFRIMIN E SHËRBIMEVE KËSHILLUESE PËR BUJQËSI DHE ZHVILLIM RURAL
Tuesday, April 25, 2017

IADK LICENCOHET NGA MBPZHR PËR OFRIMIN E SHËRBIMEVE KËSHILLUESE PËR BUJQËSI DHE ZHVILLIM RURAL


IADK pajiset me licence për ofrimin e Shërbimeve Këshilluese për Bujqësi dhe Zhvillim Rural
nga MBPZHR

RAPORTI VJETOR I IADK-SË PËR VITIN 2016
Wednesday, February 1, 2017

RAPORTI VJETOR I IADK-SË PËR VITIN 2016


RAPORTI VJETOR I IADK-SË PËR VITIN 2015
Thursday, February 4, 2016

RAPORTI VJETOR I IADK-SË PËR VITIN 2015


INAUGURIMI I QENDRËS EDUKUESE PËR FERMERË
Wednesday, June 4, 2014

INAUGURIMI I QENDRËS EDUKUESE PËR FERMERË


IADK do të inauguroj Qendrën Edukuese për Fermerë me datën 06 Qershor 2014 me prezencën e donatorëve dhe bashkëpunëtorëve të ndryshëm
Raporti vjetor i IADK-së për vitin 2013
Wednesday, April 2, 2014

Raporti vjetor i IADK-së për vitin 2013


Për të lexuar Raportin vjetor të IADK-së për vitin 2013 shfletoni artikullin në fjalë
Komuna e Vushtrrisë dhe IADK marrëveshje për shërbimet këshillimore dhe bashkëfinancim të projekteve në bujqësi
Tuesday, March 11, 2014

Komuna e Vushtrrisë dhe IADK marrëveshje për shërbimet këshillimore dhe bashkëfinancim të projekteve në bujqësi


Komuna e Vushtrrisë dhe Iniciativa për Zhvillimin e bujqësisë së Kosovës IADK, sot kanë arritur marrëveshje bashkëpunimi për kryerjen e shërbimeve këshillimore profesionale për fermerë nga IADK, bashkëfinancimin e projekteve si dhe hartimin e realizimin e projekteve të reja në bujqësi.
Trajnimet Mars 2014
Tuesday, March 11, 2014

Trajnimet Mars 2014


Trajnimet për muajin Mars 2014 nga Departamentet: Hortikulturë, Blegtori dhe Përpunim/trajnime të grave
Wednesday, February 19, 2014

NJOFTIM PËR OFERTË


Njoftim për ofertë për: Furnizim me makina për përgatitjen e sillazit të barit dhe boksa për mbajtjen e viçave”.
Page 1 of 2First   Previous   [1]  2  Next   Last