en-US
 
  • Site
  • Web
Search

Entries for the 'Njoftime' Category

Komunikatë për Tryezën e Rrumbullakët për Energji Alternative
e enjte, 20 qershor 2013

Komunikatë për Tryezën e Rrumbullakët për Energji Alternative


Sot me datë 20.06.2013 në ambientet e Hotel Victory në Prishtinë është mbajtur tryeza e rrumbullakët me temë “Shfrytëzimi i energjisë alternative në zonat rurale” organizuar nga Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë të Kosovës  - IADK dhe me pjesëmarrjen e përfaqësuesve të institucioneve të ndryshme si Ministria e Bujqësisë, Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor dhe Ministria e Zhvillimit Ekonomik, si dhe prej disa ambasadave të vendeve të BE-së në Kosovë.

NJOFTIM: Tryeza e rrumbullakët për energji alternative
e mërkurë, 19 qershor 2013

NJOFTIM: Tryeza e rrumbullakët për energji alternative


IADK organizon Tryezën e rrumbullakët lidhur me: "Shfrytëzimin e energjisë alternative në zonat rurale" që do të organizohet:

Më: e enjte 20 qershor, 2013

Vend ndodhja: Hotel "Viktory", Prishtine

Ora: 10:00-14:00h

LAJM: Promovimi i energjisë alternative në sektorin e Bujqësisë
e mërkurë, 19 qershor 2013

LAJM: Promovimi i energjisë alternative në sektorin e Bujqësisë


Sot do të bëhet promovim i “Instalimi i sistemit të ngrohjes se ujit me energji diellore për pasterizimin e qumështit në qumështoren Aldi në Mitrovicë” me datën 19.06.2013, nga ora 10:00 për të vazhduar pastaj me  “Instalimin e tharëseve të frutave me energji diellore” në fshatin Runik komuna e Skenderajt me datën 21.06.2013, nga ora 10:00 dhe “Instalimin e pompave të ujit me energji diellore për ujitje” në fshatin Sibovc komuna e Podujevës, më datën 24.06.2013, nga ora 10:00.
Nënshkruhet Memorandumi në mes të OE të Kosovës dhe IADK
e premte, 14 qershor 2013

Nënshkruhet Memorandumi në mes të OE të Kosovës dhe IADK


U Nënshkrua Memorandumi në mes të Odes Ekonomike te Kosovës dhe IADKe premte, 5 prill 2013

Trajnimet për muajin Prill 2013


e mërkurë, 8 gusht 2012

Furnizim me fidane të mjedrrës, manaferrës dhe inputet tjera përcjellëse


Furnizim me fidane të mjedrrës, manaferrës dhe inputet tjera përcjellëse
e mërkurë, 8 gusht 2012

Furnizim me 7 laktofriza dhe pajisje tjera përcjellëse


Titulli: Furnizim me 7 laktofriza dhe pajisje tjera përcjellëse

e martë, 10 korrik 2012

Furnizim me llaktofriz dhe pajisjet tjera përcjellëse


NJOFTIM PËR OFERTË

Titulli: Furnizim me  llaktofriz dhe pajisjet tjera përcjellëse
e martë, 10 korrik 2012

NJOFTIM PËR OFERTË


MITROVICË, 11.07.2012

   Titulli: Furnizim me  fidane të Gentianës
Autoriteti kontraktues: INICIATIVA PËR ZHVILLIMIN E BUJQËSISË SË KOSOVËS (IADK)

Page 8 of 9First   Previous   3  4  5  6  7  [8]  9  Next   Last