en-US
 
  • Site
  • Web
Search

Entries for the 'Njoftime' Category

e mërkurë, 2 gusht 2017

FTESË PËR APLIKIM PËR TRAJNIME NË SEKTORIN E BLEGTORISË


IADK përmes këtij trajnimi do të trajnojë fermerët mbi bazën e kurrikulave të miratuara nga Agjencia e Akreditimit të Kosovës. Pjesëmarrësit do të trajnohen në 14 module apo 186 orë të trajnimit teorik dhe praktik në nivel ferme që do të zgjasin 28 ditë. Në fund të trajnimit, pjesëmarrësit do të marrin titullin Teknik i Blegtorisë i nivelit të tretë.
IADK DHE SHOQATA “NËNA TEREZË” ARRIJNË TË NËNSHKRUAJNË DY MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI
e martë, 5 maj 2015

IADK DHE SHOQATA “NËNA TEREZË” ARRIJNË TË NËNSHKRUAJNË DY MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI


Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë së Kosovës dhe Shoqata Humanitare Bëmirëse e Kosovës”Nëna Terezë” sot kanë arritur marrëveshje bashkëpunimi 2015 - 2017 me qëllim të rritjes së efektshmërisë së projekteve të përbashkëta të cilat do të realizohen nga “IADK”  dhe “SHNT” në Kosovë, kryerjen e shërbimeve  këshillimore për fermerët, familjet të cilat konsiderohen si raste sociale si dhe në përpilimin dhe realizimin e projekteve të reja të përbashkëta për këto kategori. Në të njejtën kohë IADK ka arritur të nënshkruajë edhe kontratën për kryerjen e shërbimeve – trajnimet në sektorin e dhive, bletarisë dhe serrave.
TË USHQYERIT E VIÇAVE ME KULLOSHTËR
e hënë, 23 qershor 2014

TË USHQYERIT E VIÇAVE ME KULLOSHTËR


Ndodhë shumë shpesh që gjatë rritjes së viçave, viçat mos të kenë kujdesin e duhur nga ana e fermerit. Megjithatë, kohëve te fundit shumë fermerë po e kuptojnë që vetëm nëse kemi kujdes të duhur në rritjen e viçave do të kemi lope të mira qumështore. Dita e parë e viçit është shumë e rëndësishme në jetën e viçit dhe e cila e përcakton pjesën tjetër të jetës se tij. Ushqimi me kryesor në ditën e parë të jetës së viçit është kulloshtra.
e mërkurë, 8 janar 2014

NJOFTIM PËR SHËRBIME SHTESË


IADK ka kënaqësinë të njoftoj të gjithë klientët dhe bashkëpunëtorët që do të fillojë shërbime shtesë këshillimore dhe shërbime tjera.
IADK kalon në objektin e ri
e hënë, 4 nëntor 2013

IADK kalon në objektin e ri


IADK kalon në objektin e ndërtuar “Qendra e Edukimit dhe Trajnimit të Fermerëve” në fshatin Sfaraqak i ulët, Komuna e Vushtrrisë

Trajnimet për muajin Shtator 2013
e premte, 6 shtator 2013

Trajnimet për muajin Shtator 2013


Trajnimet për muajin Shtator 2013 të parapara të organizohen nga IADK.


e mërkurë, 21 gusht 2013

NJOFTIM PËR RI-TENDER


Njoftim për ri-tender për "Furnizimi dhe instalimi i turbinës për prodhimin e energjisë nga uji"

e mërkurë, 21 gusht 2013

NJOFTIM PËR OFERTË


Njoftim për ofertë për "Furnizim me fidane të mjedrrës dhe manaferrës si dhe inpute tjera përcjellëse”

e martë, 13 gusht 2013

KONKURS PËR PUNË


Konkurs për punë. Pozita: Projekt Menaxher

Zgjedhën përfituesit e Odave/Bujtinave për vitin e Parë
e mërkurë, 17 korrik 2013

Zgjedhën përfituesit e Odave/Bujtinave për vitin e Parë


Zgjedhën 3 përfitues për Aktivitetin 3: Restaurimi i gjashtë odave/bujtinave, në Projektin: “Promovimi i shërbimeve të turizmit rural dhe infrastrukturës në Zonën e Shalës” financuar nga BE dhe zbatuar nga IADK në partneritet me Komunën e Mitrovicës dhe Komunën e Vushtrrisë.

Page 7 of 9First   Previous   2  3  4  5  6  [7]  8  9  Next   Last