en-US
 
  • Site
  • Web
Search

Entries for the 'Lajme' Category

U MBAJT PANAIRI I BUJQËSISË “MITROVICA 2011”
e martë, 6 shtator 2011

U MBAJT PANAIRI I BUJQËSISË “MITROVICA 2011”


Organizata IADK organizoi Panairin Regjional të Bujqësisë “Mitrovica 2011” në bashkëpunim me Unionin e Fermerëve të Regjionit të Mitrovicës, Komunën e Skenderajt, Mitrovicës dhe Vushtrrisë, Odën Ekonomike, Aleancën Kosovare të Biznesit dhe Agjencinë për Zhvillim Rajonal Veri.
e enjte, 28 korrik 2011

Mundësi punësimi-Konkurs për punë me gjysmë orari (kliko këtu)


Konkurs për vend të lirë të punës

Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë së Kosovës (IADK) fton të gjithë të interesuarit që të aplikojnë për pozitën e poshtëshënuar.

Titulli i vendit të punës:              Zyrtar/e i Projekteve
Vendi i punës:                           Mitrovicë
Kohëzgjatja:                             Nga nënshkrimi i kontratës deri me 31 dhjetor 2011  (5 muaj)
                                                (punë me gjysmë orari)

Vjen në Kosovë eksperti i përpunimit ushqimor nga Holanda, z.Marinus Kodde
e diel, 3 korrik 2011

Vjen në Kosovë eksperti i përpunimit ushqimor nga Holanda, z.Marinus Kodde


Nga data 19 deri më 26 Qershor 2011 në Kosovë ka qëndruar eksperti holandez i përpunimit ushqimor , z.Marinus Kodde.
"Dita e Dredhëzës - Kosova 2011"
e mërkurë, 22 qershor 2011

"Dita e Dredhëzës - Kosova 2011"


Në Skenderaj sot është mbajtur manifestimi “Dita e Dredhëzës – Kosova 2011”, i organizuar nga Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë në Kosovë (IADK) në bashkëpunim me Komunën e Skenderajt dhe Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural.
Znj. Ilonka Boltz dhe Z.Oliver Märtin nga organizata donatore EED nga Gjermania vizituan IADK-në
e mërkurë, 8 qershor 2011

Znj. Ilonka Boltz dhe Z.Oliver Märtin nga organizata donatore EED nga Gjermania vizituan IADK-në


Më 26 dhe 27 Maj 2011 në Kosovë kanë qëndruar znj. Ilonka Boltz dhe z.Oliver Märtin nga organizata donatore EED nga Gjermania.  Ata kanë vizituar organizatën IADK dhe projektet e ndryshme në implementim.
Vizitë e përfaqësuesve të shoqatës së fermerëve AFDI nga Franca
e martë, 7 qershor 2011

Vizitë e përfaqësuesve të shoqatës së fermerëve AFDI nga Franca


Në periudhën 14-22 Maj 2011 dy përfaqësues së shoqatës së fermerëve AFDI nga Franca kanë qëndruar në Kosovë për të vizituar fermat e ndryshme dhe për të shkëmbyer përvojat me fermerët kosovar.
Vizitë e ekspertit Gert Veldhost nga organizata PUM Senior Experts nga Holanda
e hënë, 6 qershor 2011

Vizitë e ekspertit Gert Veldhost nga organizata PUM Senior Experts nga Holanda


Nga data 9 deri më 18 Maj 2011 në Kosovë ka qëndruar  z. Gert Veldhost, ekspert i veterinarisë nga organizata holandeze PUM Senior Experts.
Vizitë shtatë ditore në Holandë e dy ekspertëve të IADK-së
e hënë, 9 maj 2011

Vizitë shtatë ditore në Holandë e dy ekspertëve të IADK-së


Nga data 10 -17.10.2010 dy ekspert të IADK-së kanë zhvilluar një vizitë studimore në Holandë. Kjo vizitë është realizuar nën mbështetjen e donatorit EED nga Gjermania si dhe përmes një bashkëpunimi në mes të organizatës “PUM” nga Holanda dhe IADK-së.
Vizitë dhjet ditore në Francë e një eksperte për përpunime IADK-së dhe dy gra fermerë
e hënë, 9 maj 2011

Vizitë dhjet ditore në Francë e një eksperte për përpunime IADK-së dhe dy gra fermerë


Nga data 02 -11.11.2010 një eksperte e përpunimit e IADK-së së bashku me dy gra fermere kanë zhvilluar një vizitë studimore në Francë. Kjo vizitë është realizuar nën mbështetjen e partnerit Afdi nga Franca.
Page 87 of 87First   Previous   78  79  80  81  82  83  84  85  86  [87]  Next   Last