en-US
 
  • Site
  • Web
Search

Entries for the 'Lajme' Category

Pesë fermerë përfituan inkubatorë për mbirjen e farave të perimeve
e enjte, 23 shkurt 2012

Pesë fermerë përfituan inkubatorë për mbirjen e farave të perimeve


Sot më 23 Shkurt 2012 u nënshkruan kontratat me pesë fermerë prodhues të fidaneve të perimeve dhe luleve për përfitimin e inkubatorëve për mbirjen e farave.  Fermerët përfitues janë nga komunat Vushtrri (2), Podujevë (2) dhe Drenas (1).
Kaisa Kartunen, eksperte nga Finlanda ndihmon IADK-në në pregatitjen e strategjisë 2012-2018
e enjte, 23 shkurt 2012

Kaisa Kartunen, eksperte nga Finlanda ndihmon IADK-në në pregatitjen e strategjisë 2012-2018


Nga 12 deri me 18 Shkurt në IADK ka qëndruar znj. Kaisa Kartunen, eksperte për planifikim strategjik në fushën e agrikulturës nga Finlanda.
e martë, 17 janar 2012

VEND PUNE - Udhëheqës/e në Departamentin e Hortikulturës (kliko këtu)


Titulli i vendit të punës:          
Udheheqës/e në Departamentin e Hortikulturës

Vendi i punës:                        
Mitrovicë

Kohëzgjatja:                      
11 muaj nga  nënshkrimi i kontratës (me mundësi vazhdimi 3 vite).
Konsulenti holandez për pemë z.Chris Van Der Riet  qëndron në Kosovë
e diel, 2 tetor 2011

Konsulenti holandez për pemë z.Chris Van Der Riet qëndron në Kosovë


Në periudhën nga 19 deri me 28 Shtator në IADK ka qëndruar konsulenti holandez z.Chris Van Der Riet, në cilësinë e ekspertit për pemë nga organizata PUM.
Nënshkruhet kontrata e dytë në mes të IADK-së dhe SDC-së për implementimin e projektit "Ngritja e vetëpunësimit të të rinjëve"
e martë, 27 shtator 2011

Nënshkruhet kontrata e dytë në mes të IADK-së dhe SDC-së për implementimin e projektit "Ngritja e vetëpunësimit të të rinjëve"


Përfaqësuesit e IADK-së nënshkruan  kontratën e dytë me përfaqësuesit e organizatës zvicerane SDC me seli në Prishtinë për implementimin e projektit ""Ngritja e vetëpunësimit të të rinjëve" (Enhancing Youth Employability). Kjo është një kontratë mbi fazën e dytë të implementimit të këtij projekti.
Ekperti holandez për perime  Robert Van Mechelen qëndron në Kosovë
e martë, 13 shtator 2011

Ekperti holandez për perime Robert Van Mechelen qëndron në Kosovë


Në periudhën 2 -10 Gusht në IADK ka qëndruar eksperti holandez i perimeve Robert Van Mechelen, me ç'rast ka dhënë këshilla dhe ka ofruar trajnime për stafin e departamentit të hortikulturës (seksioni i perimtarisë) së IADK-së dhe për fermerët në terren.
U MBAJT PANAIRI I BUJQËSISË “MITROVICA 2011”
e martë, 6 shtator 2011

U MBAJT PANAIRI I BUJQËSISË “MITROVICA 2011”


Organizata IADK organizoi Panairin Regjional të Bujqësisë “Mitrovica 2011” në bashkëpunim me Unionin e Fermerëve të Regjionit të Mitrovicës, Komunën e Skenderajt, Mitrovicës dhe Vushtrrisë, Odën Ekonomike, Aleancën Kosovare të Biznesit dhe Agjencinë për Zhvillim Rajonal Veri.
e enjte, 28 korrik 2011

Mundësi punësimi-Konkurs për punë me gjysmë orari (kliko këtu)


Konkurs për vend të lirë të punës

Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë së Kosovës (IADK) fton të gjithë të interesuarit që të aplikojnë për pozitën e poshtëshënuar.

Titulli i vendit të punës:              Zyrtar/e i Projekteve
Vendi i punës:                           Mitrovicë
Kohëzgjatja:                             Nga nënshkrimi i kontratës deri me 31 dhjetor 2011  (5 muaj)
                                                (punë me gjysmë orari)

Vjen në Kosovë eksperti i përpunimit ushqimor nga Holanda, z.Marinus Kodde
e diel, 3 korrik 2011

Vjen në Kosovë eksperti i përpunimit ushqimor nga Holanda, z.Marinus Kodde


Nga data 19 deri më 26 Qershor 2011 në Kosovë ka qëndruar eksperti holandez i përpunimit ushqimor , z.Marinus Kodde.
"Dita e Dredhëzës - Kosova 2011"
e mërkurë, 22 qershor 2011

"Dita e Dredhëzës - Kosova 2011"


Në Skenderaj sot është mbajtur manifestimi “Dita e Dredhëzës – Kosova 2011”, i organizuar nga Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë në Kosovë (IADK) në bashkëpunim me Komunën e Skenderajt dhe Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural.
Page 86 of 87First   Previous   78  79  80  81  82  83  84  85  [86]  87  Next   Last