en-US
 
  • Site
  • Web
Search

Entries for the 'Lajme' Category

e premte, 15 shkurt 2019

FTESË PËR APLIKIM PËR SERRA


Ftohen fermerët nga Komuna e Vushtrrisё dhe e Shtimes që të aplikojnë për përfitimin e serrave për kultivimin e perimeve.
CEREMONIA E NËNSHKRIMIT TË KONTRATAVE ME PËRFITUESIT E SERRAVE NË KOMUNËN E SKËNDERAJT
e enjte, 14 shkurt 2019

CEREMONIA E NËNSHKRIMIT TË KONTRATAVE ME PËRFITUESIT E SERRAVE NË KOMUNËN E SKËNDERAJT


Në kuadër të projektit për përfitimin e grantit kanë aplikuar 134 fermerë ne 5 komuna ku nga komuna e Skënderajt janë përzgjedhur deri tani 10 përfitues të serrave, me të cilët u nënshkruan kontratat.


IADK MBAN SESIONET INFORMUESE PËR PROMOVIM TË PROJEKTIT
e enjte, 14 shkurt 2019

IADK MBAN SESIONET INFORMUESE PËR PROMOVIM TË PROJEKTIT


IADK pёrfundon mbajtjen e seioneve informuese pёr promovimin e projektit “Ngritja e kapaciteteve profesionale të të rinjve në sektorin e bujqësisë”


e mërkurë, 13 shkurt 2019

NJOFTIM PËR SESIONET INFORMUESE, PROJEKTI DRC


Njoftim per sesione informuese


e martë, 12 shkurt 2019

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN SHKURT 2019


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Shkurt 2019 në Departamentin e Përpunimit të ushqimit dhe Hortikulturës, ju lutem shfletoni artikujt.
e martë, 12 shkurt 2019

SHPALLJE


RËNDËSIA E JONXHËS NË TË USHQYERIT E KAFSHËVE
e hënë, 11 shkurt 2019

RËNDËSIA E JONXHËS NË TË USHQYERIT E KAFSHËVE


Jonxha është bishtajore shumëvjeçare dhe  një nga bimët foragjere  më të rëndësishme  ajo luan një rol të  rëndësishëm në ushqimin e kafshëve sidomos të  gjedheve për prodhimtari  të qumështit, po ashtu bënë përmirësimin e strukturës së tokë.
e hënë, 11 shkurt 2019

LISTA E STUDENTËVE TË PËRZGJEDHUR PËR TRAJNIME DHE PUNË PRAKTIKE


Lista e studentëve të përzgjedhur për trajnime dhe punë praktike në kuadër të projektit “Mundësimi i Vetëpunësimit të rinisë dhe grupeve të margjinalizuara në viset rurale të Kosovës”.


TRAJNIME PRAKTIKE - KRASITJES DIMËRORE PËR PEMËT FRUTORE
e hënë, 11 shkurt 2019

TRAJNIME PRAKTIKE - KRASITJES DIMËRORE PËR PEMËT FRUTORE


Ftesë për trajnime praktike në krasitje dimërore të pemëve frutore.


e premte, 8 shkurt 2019

SHPALLJE PËR PUNË PRKTIKE PËR STUDENT


Shpallje për punë praktike për studentë.
Page 10 of 89First   Previous   5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  Next   Last