en-US
 
  • Site
  • Web
Search

IADK VIZITOHET NGA NXËNËSIT E SH.M.P “BAHRI HAXHA”

Më datën 11.05.2018 nxënësit e klasëve së 10-ta të shkolles së mesme profesionale “Bahri Haxha” nga Vushtrria ishin për vizitë në Iniciativën për Zhvillimin e Bujqësisë së Kosovës (IADK).

Nxënësit bashkë më profesorët e tyrë dhe Drejtorin Ekzekutiv të IADK-së diskutuan rreth projekteve të ndryshme që implementohen në IADK.

     

Si të rinjë me plot entuziazëm, ata gjatë bisedes u interesuan se cilat janë mundësitë që ofrohen për ta në të ardhmen për të ngritur bizinese të vogla në bujqësi, si dhe mundësitë që IADK ofron për fermerët e rinj.

Gjithashtu u diskutua për grantet dhe shërbimet që IADK ofron dhe fushat që përkrahen më së shumti fermerët.