en-US
 
  • Site
  • Web
Search

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN MARS 2018

Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore në Departamentin e Hortikulturës për muajin Mars 2018 kliko këtu

Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore në Departamentin e Përpunimit për muajin Mars 2018 kliko këtu 

Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore në Departamentin e Blegtorisë për muajin Mars 2018 kliko këtu