en-US
 
  • Site
  • Web
Search

IADK URON FESTAT E FUNDVITIT

Viti që po lëmë pas për IADK-në si lider në zhvillimin e bujqësisë dhe zhvillimit rural në Kosovë, në zbatimin e projekteve, kryerjen e shërbimeve ndaj palëve, krijimin e partneritetit të qëndrueshëm me partneret tanë, ishte një vit mjaft i suksesshëm duke arritur qëllimet dhe objektivat tona në këtë aspekt.

IADK falenderon të gjithë fermerët, klientët, bashkëpunëtorët dhe donatorët për përkahje të pandërprerë, duke ju uruar shume shëndet, suksese dhe gjitha të mirat për vitin që po vjen.

IADK në vitin 2018 do të vazhdoj me mision e saj që të përkrah fermerët dhe sektorin e Bujqësisë në Kosovë për një te ardhmen sa më të mirë.

URIME 2018!