en-US
 
  • Site
  • Web
Search

MBAJTJA E TRAJNIMIT NGA MODULI PËRGATITJA E SILLAZHIT TË  MISRIT DHE BARIT

Në kuadër të projektit "Mundësimi i vetëpunësimit të rinisë dhe grupeve të margjinalizuara në viset rurale të Kosovës” i financuar nga Donatori Brot fűr die Welt (BfdW)  nga Gjermania ,dhe bashkë financuar nga Komuna e Vushtrrisë, në Komunën e Vushtrrisë  janë mbajtur trajnimet profesionale në blegetori nga moduli i dytë me rradhë “Përgatitja e silazhit të misrit dhe barit” ku është bërë edhe mësimi  praktik në model fermën në fshatin Dolak.Fermerët janë ndarë të kënaqur me njohuritë që i kanë marrë nga ky trajnim dhe se do të ju ndihmojë në fermat e tyre.